Bu yıl ikincisi düzenlenen '13-19 Ekim Amatör Spor Haftası' çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, 'Amatör Spor Haftası' kapsamında amatör sporcular ve kulüp yöneticileri ile birlikte yürüyüş gerçekleştireceklerini belirtti. Başkan Tosun, yürüyüşün amacını Amatör Spor Haftasının varlığına dikkat çekmek için yaptıklarını söyledi. Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun gerçekleştirdiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"35 KULÜBÜMÜZE MALZEME YARDIMI YAPILACAKTIR"

"Bu yıl ikincisi düzenlenen Amatör Spor Haftası Bilecik ilimizde de kutlanacaktır. Bu çerçevede 17 Ekim Cuma günü saat 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda tüm sporcularımız, kulüp yöneticilerimiz birlikte toplanarak kapalı spor salonuna kadar yürüyüş yapılacaktır. Yürüyüşün amacı Amatör Spor haftasının olduğunu halkımıza göstermektir. Daha sonra kapalı spor salonunda 35 kulübümüze malzeme yardımı yapılacaktır. Malzeme yardımları Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinden karşılanacaktır. Malzemelerimiz geldi. Malzemelerin içinde 20 adet eşofman, 20 adet sporcular için yağmurluk, 20 adet sporcu çantası, 20 takım forma bulunuyor. Geçen ay İl Özel İdaresi bütçesinden yapmış olduğumuz malzeme yardımlarını haber yapmıştınız. Bu sene Amatör Spor Kulüplerine malzeme anlamında büyük yatırımlar yaptırdık. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bu yardımların devamını diliyoruz.


"YÜRÜYÜŞÜMÜZE SİZLERİN ARACILIĞIYLA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM"

Amatör Spor Haftası iki yıldır yapılıyor. Burada amaç tüm amatör kulüplerini manevi anlamda ve maddi anlamda malzeme desteği ile kulüplerimize az da olsa yardımda bulunmaktır. Sporun önemini anlatmak, halkımıza duyurmaktır. Dediğim gibi bu etkinlikler iki yıldır yapılıyor ve önümüzdeki yıllarda da yapılacak. Burada başta Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Umarım yardımlara devam ederek sporumuza katkıda bulunacaklar. Bu durum da bizler için önemli bir olaydır. Cuma günü gerçekleşecek yürüyüşümüze sizlerin aracılığıyla tüm halkımızı davet ediyorum. Tüm spor severleri 17 Ekim Cuma günü saat 16.00'da organizasyonumuza davet ediyorum."

Editör: TE Bilişim