İl Milli Eğitim eski Müdürü İsmail Altınkaynak, Suudi Arabistan T.C. Cidde Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği’nde, Yurtdışı Eğitim Ataşesi olarak görevlendirildi.

Bilecik’te başarılı görev yaparken İmam Hatip Lisesi mezunu olan Altınkaynak,  “okullarda İmam Hatip Lisesi baskısı yaptıramasın” diye bir sendikanın talebini   müdür yardımcılarının tebliği sonucu okumadan attığı bir imza neticesinde apar topar  Bilecik AK Parti yetkilileri tarafından görevden alınarak Eskişehir'e gönderilmişti.

Altınkaynak, attığı imzayı ve yanlışı kabul ederek faturanın kendisine kesilmesini istedi fakat onunla birlikte 2 başarılı müdür yardımcısının daha ayağı kaydırılarak ilçelere sürüldüler. Başta Akit Gazetesi olmak üzere bazı yerel basında Altınkaynak'ın üstüne giderek İmam Hatip düşmanı ilan etmeye çalıştılar ne varki o hep sükunetini korudu ve  hiçbir  açıklama dahi yapmadan yeni görev yeri Eskişehir'e gitti ve orada da başarılı çalışmalara imza attı ve neticesinde  mükafatını da gördü.

Suudi Arabistan T.C. Cidde Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliğine,Yurtdışı Eğitim Ataşesi olarak atandı. İsmail Altınkaynak'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Diğer yandan bir imza yüzünden İsmail Altınkaynak'ı apar topar görevden alan fakat soruşturma sonucu cezalandırılan hakkında davalar açılan, soru önergeleri verilen Milli Eğitimde ki Müdür ve Müdür Yardımcılarına ise dokunamayan Bilecik AK Parti yetkililerinin çifte standardı ise manidar bulundu.

Editör: TE Bilişim