Cafer Elmas
Onur Gökçe ismindeki genç motorsikleti ile bayan sürücü Canan Bekar’a vurduktan sonra saldırırken, genç polisler tarafından gözaltına alındı.

Polislerin zor zapdettiği gencin alkollü olduğu öğrenilirken bayan şoför Canan Bekar’ın boynunu sıktığı ve bıçak çektiği iddia edildi. Arabasının camını tekme ile kıran ve bıçakla arabaya saldıran alkollü genç ortalığı birbirine kattı.
75. Yıl Parkı önünde seyir halindeki Canan Bekar yönetimindeki 11 EN 807 plakalı araç ablası İlknur Gökçe Türeyi de arkasına alan Onur Gökçe yönetimindeki plakasız motorsiklet ile çarpıştı. Çarpışma sonrası taraflar arasında tartışma çıktı. Olay yerine polisin çağırılması ve tutanak tutulmasını isteyen araç sürücüsü Canan Bekar, alkollü olduğu öğrenilen Onur Gökçe’den sert yanıt aldı ve polisin gelmesini istemedi.

Ablası İlknur Gökçe Türe’nin de sakinleştirmeye çalıştığı Onur  Gökçe’yi polisler ancak gözaltına alarak  etkisiz hale getirdi. Darp edilen Canan Bekar, motorsikletin kendisine çarptığını sonra motorsikleti kullanan gence ‘polisi çağıralım’ demesi üzerine gencin  ‘motorsikleti kaçırmam gerek, polise haber verme’ dediğini kendisinin polis çağırması üzerine gencin arabaya saldırarak hakaretler ettiğini ayağı ile arabanın yan camını kırdığını, ardından boğazına sarılarak bıçağı direksiyona sapladığını ve hakaretler ettiğini söyledi.
Olay yerine gelen polis ekipleri Onur Gökçe’yi sakinleştirmekte zorluk çekerken gözaltına aldılar. Saldırıya uğrayan bayan sürücü Canan Bekar’ın boynunda kızarıklığın olduğu gözlenirken, motorsiklet olay yerinden bir sokak ileride polis ekipleri tarafından bulundu.
Gözaltına alınan Onur Gökçe sorgusu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Editör: TE Bilişim