İşsiz ve borçları olduğu için bunalıma girdiği iddiası ile Hamsu Köprüsü’nden kendini atmaya kalkışan Hasan İnan(27) isimli gencin daha öncede birçok kez intihar girişiminde bulunduğu ve basında yer aldığı ortaya çıktı.

Hamsu Köprüsü’ne intihar etmek için çıkan Hasan İnan (27) ismindeki genci gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevkedilen ekipler köprüdeki tel örgünün arkasındaki Hasan İnan’ı uzun süre intihar girişiminden vazgeçirmek için uğraşırken, gözyaşları içinde ağlamakta olan genç Vali ile görüşmek istediği ve derdini ona anlatmak istediğini söyledi.

Köprü üzerinden geçmekte olan Fevzi Pehlivan isimli bir eczacının kendine iş vereceğini ve borçlarını ödeyeceği yönündeki telkinlerine rağmen intihardan vazgeçmeyeceği anlaşılan Hasan İnan’ı kolundan yakalayan güvenlik güçleri ve vatandaşlar makas yardımı ile kesilen tel örgülerin arasından çıkarttılar.

Olay yerine sevkedilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansa bindirilen genç, Bilecik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

“Ona kendi eczanemde iş vereceğim”

Gence iş imkanı sağlayacağını söyleyen ve Hasan İnan’ı intihar girişiminden vazgeçirmek için adeta kendisine yalvaran ve ağlayan Eczacı Pehlivan, “genç arkadaşımızı işe sokmaya gayret edeceğiz. Vatandaşlık görevimizi yapmamız lazım, sözümüzü dinledi, inşallah kendi eczanem de iş vereceğim ona” dedi.

Daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunmuş

Bilecik’te Hamsu Köprüsü’ne intihar etmek için çıkan Hasan İnan’ın daha önce de birçok kez bu şekilde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İzmit ve İstanbul’da daha önce de köprü ve direk gibi yerlere çıkarak intihar edeceği beyanında bulunan Hasan İnan’ın şov yaptığı ve bunu meslek haline getirerek vatandaşlardan ve devletten maddi destek sağladığı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim