Vezirhan beldesinde çevre yolunda meydana gelen feci kazada kolu kopan 3 yaşındaki Ali Eymen Kaplan, Sağlık Bakanlığına Bağlı Hava Ambulansı ile Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine gönderildi.


Yaşanan feci kaza sonrası sol kolu kopan Kaplan, ilk olarak Bilecik Devlet Hastanesine getirilerek ilk müdahale yapılan, ilk müdahalenin ardından ise Ankara’ya sevk edilmesi yönünde karar verildi. Sol omuz hizasında total ampütasyonu (uzuv kopması) olan 4 yaşında Ali Eymen Kaplan için İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki 112 Komuta Kontrol Merkezi ve Bilecik Devlet Hastanesi ekipleri tarafından yoğun çalışma ile hızlı bir şekilde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde sevk edilme kararı alındı.



Bilecik Devlet Hastanesi Ekipleri tarafından kara ambulans ile Bursa/Yenişehir Havaalanına iniş yapan Sağlık Bakanlığına Bağlı Uçak Ambulans ekibiyle Ankara’ya götürülerek Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı. Bilecik Devlet hastanesi Baş Hekimi Hakan Yıldız'dan alınan bilgiye göre, 
 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen ameliyat sonrası küçük Ali Eymen'in kolu başarılı bir şekilde dikildi.

Editör: TE Bilişim