Aksa Doğalgaz Bilecik Şubesi, Türkiye’de 27 il ve 180 ilçede 3 milyona ulaşan abone sayısını pasta keserek kutladı.

Kutlamaya, Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Şirket Müdürü Metin Ceyhan ve şube çalışanları katıldı. Pasta kesiminin ardından 3 milyonuncu aboneye ulaşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Şirket Müdürü Metin Ceyhan,”Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi olan Aksa Doğalgaz, doğal gaz dağıtım alanına eklenen yeni ilçelerle birlikte, daha fazla aileyi doğal gaz konforuyla buluşturuyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002 yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz, 2019 Temmuz ayı itibarıyla 3 milyon aboneye ulaştı. 2018 yılında gerçekleştirdiği 681 milyon TL yatırımla 3.409 kilometre yeni şebeke imalatı gerçekleştiren ve böylece toplam şebeke uzunluğunu 27.883 kilometreye ulaştıran Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin ulaştığı toplam doğal gaz şebeke uzunluğunun yüzde 20’sini oluşturuyor.

BİLECİK' TE 63 BİN 500 ABONE

Aksa Doğalgaz, lisans bölgesinde yer alan Bilecik İlinde, 800 kilometrelik şebeke uzunluğuyla, İl Merkezi ve Bozüyük, Söğüt, Pazaryeri, Osmaneli, Vezirhan, Bayırköy ve Gölpazarı olmak üzere 8 ilçede, 63 Bin 500 aboneye hizmet veriyor. 2019 yılındaki yatırım çalışmaları kapsamında yılsonuna kadar 1000 aboneye daha doğal gaz ulaştıracağız. Bilecik' li vatandaşlara doğal gaz dönüşüm işlemlerini kış aylarından önce tamamlamalarını ve doğal gaz konforuyla sıcacık bir kış geçirmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim