Polisevindeki iftar yemeğine Vali Akpınar ve eşi Nihal Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve eşi Nesrin Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Süleyman Deniz, Hasan Kayhan ve Eflatun Can Tortop, kaymakamlar ile İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve eşleri katıldı.

 

Vali Akpınar, burada yaptığı konuşmada,  yaklaşık 2 veya 3 yıl beraber çalıştıkları Vali Yardımcısı, Kaymakam ve İl Jandarma Komutanını yeni görevlerine uğurlamak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

 

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız'ın Ankara'ya, 5 kaymakamın ve 3 Vali Yardımcısının tayininin çıktığını hatırlatan Vali Akpınar, şöyle konuştu:

 

"Bazı arkadaşlarımızla göreve geldiğim zamandan itibaren yaklaşık 3 yıla aşkın süredir,  bazı arkadaşlarda daha sonra çalıştık. Güzel ve huzurlu bir çalışma ortamımız oldu. Tüm arkadaşlara ilimize gösterdikleri üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma mekanlarında yine vatana, millete güzel hizmetlerde bulunmalarını temenni ve umut ediyorum, bekliyoruz. En iyi gayretlerle Türkiye'nin hangi köşesinde olursa olsun çalışacaklarına da inanıyoruz. Türkiye'nin her tarafı bizim. Mülki idare amirleri zaten Türkiye'nin dört bir yanında. Mesleğe girerken Türkiye'nin her tarafında çalışmaya razı olarak bu işe giriyoruz. Genel itibariyle de bu şekilde çalışıyoruz. Hepimiz Türkiye'nin muhtelif yerlerinde çalıştık. Genç kardeşlerimiz daha yeni başlıyorlar dolaşmaya, onlarda inşallah Türkiye'nin muhtelif yerlerinde güzel hizmetlerde bulunacaklar. Tayini çıkan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

 

Konuşmanın ardından Vali Akpınar, tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yıldız'a, Vali Yardımcıları Kayhan ve Tortop'a, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya'ya, Osmaneli Kaymakamı Ali Ada'ya, Gölpazarı Kaymakamı Ömer Şahin'e ve Yenipazar Kaymakamı Ali Türk'e çeşitli hediyeler verdi.

 

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Vali Yardımcıları Mehmet Öksüz, Konya Vali Yardımcılığına, Hasan Kayhan, Nevşehir Vali Yardımcılığına ve Eflatun Can Tortop Hatay'ın Antakya Kaymakamlığına, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Şanlıurfa'nın Eyyübiye Kaymakamlığına, Osmaneli Kaymakamı Ali Ada, Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığına, Gölpazarı Kaymakamı Ömer Şahin, Muş'un Bulanık Kaymakamlığına, Pazaryeri Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Samsun'un Alaçam Kaymakamlığına ve Yenipazar Kaymakamı Ali Türk Muş, Mazgirt Kaymakamlığına tayin edildi.

 

Editör: TE Bilişim