Bilecik Gençlik Merkezi Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde öğrencilere yönelik olarak görsel zeka, stratejik ve analitik düşünme becerileri ile birlikte birçok zihinsel aktivite geliştirici etkinlikler devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı hizmetlerini sürdüren Bilecik Gençlik Merkezi’nde çeşitli alanlarda çalışmalar sürdürülüyor.

Bunlardan biri olan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde çocuklar, dikkat, konsantrasyon, bağlantısal düşünme, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Gençlik Merkezlerine gelen gençler, kişisel gelişim atölyesinde kendilerini her alanda yetiştirerek bir adım öne geçiyorlar.

Akıl ve Zeka Oyunları eğitiminde çocukların zihnini açan, aklı çalıştıran, öğrenmeyi kolaylaştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan oyunların nasıl oynandığı Gençlik Merkezi’nde görevli gençlik liderleri ile gönüllü üyeler tarafından öğretiliyor.

Aynı zamanda gençlere rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin de verildiği Gençlik Merkezi’nde eğitim faaliyetlerinden faydalanmaları konusunda tüm çocuklar ve gençler Gençlik Merkezi’ne bekleniyor.

Editör: TE Bilişim