Bayırköy beldesinde yapılan Merkez İlçe Danışma toplantısında İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal'da söz aldı.
İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal'dan, Bayırköy Kadın Kolları teşkilatına övgü dolu sözlerle “Küçük bir beldede çalıştıkları halde takdire şayan çalışmalarının olduğunu, bu birlikteliğinde başarıya ulaştırdığını” söyledi.
Ayrıca, Küçük beldelerde kadınların siyasete sıcak bakmadıklarını fakat Bayırköy Belde Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çak ile birlikte bu algının kırıldığına dikkat çekti.
Ak Parti'nin olduğu her yerde çalışmanın olduğunu söyleyen Gülcan Namal, kadın siyasetçiler olarak “evde oldukları gibi anne görevini yerine getirdiğimiz şeklinde teşkilatlarda da kadınlar olarak ekibimizi sırtlamak istiyoruz”dedi ve destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek aynı şekilde teşkilattan da kadınlar için destek istedi.
“Siyasetteki kadınlar olarak ekibimizi sırtlamak istiyoruz”
Namal, “Öncelikle Bayırköy Beldemizde yapılan toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Burada olmaktan son derece mutluyum. Bayırköy teşkilatımızın çalışmalarını her zaman takdirle, hayranlıkla izliyorum. Sayın başkanımı ve ekibini gerçekten tebrik ediyorum. Ak Parti'nin olduğu her yerde çalışma var. İlimizde, ilçelerimizde çok güzel çalışmalarımız var. Merkez yönetimimizde, belediye başkanlıklarımızda, kadın ve gençlik kollarımızda dahil, herkes bir şeyleri yapmaya çalışıyor. Bayırköy Kadın Kolları başkanım Yüksel hanımı burada tebrik ediyorum. Küçük bir beldede çalıştıkları halde takdire şayan çalışmaları var. Özellikle küçük beldelerimizde kadınlarımız siyasete pek sıcak bakmıyorlar, uzak kalıyorlar ama Bayırköy'de bunu öyle görmüyorum. Yüksel Başkanımla bu algı kırılmış durumda. Ekibinize ve size buradan teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarda birlik ve beraberliği görüyorum. Her konuda her gittiğiniz yerde bir ve berabersiniz, bu birlik ve beraberlik sizi başarıya ulaştırdığına kesinlikle inanıyorum. Teşkilatımızın tüm kademelerinde Bayırköy'deki örnek davranışın böyle sürmesini istiyorum.
Kadınlarımız siyasette olmak istiyorlar, söz sahibi olmak istiyorlar ama desteğe ihtiyacımız var. Biz kadın siyasetçiler her zaman evde olduğumuz gibi bir anne görevini yerine getirdiğimiz gibi teşkilatlarda da kadınlar olarak ekibimizi sırtlamak istiyoruz. Siyasetteki varlığımızla güç vermek, onlara destek olmak istiyoruz. İnşallah bizde karınca, kararınca bu seçimlerde gücümüzün yettiği kadar tüm birimlerimize elimizden gelen desteği göstereceğiz. Biz kadınlarda istediğimiz desteği görürsek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.” Diye konuştu.
Editör: TE Bilişim