Osmaneli’de sosyal medya üzerinden organize olarak Belediye binası önünde toplanan yaklaşık bin kişinin üzerinde vatandaş, 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen mevcut Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e büyük sevgi gösterisinde ve destekte bulundu.

AK Parti’nin Belde ve Belediye Başkan adaylarını tanıttığı Pazar gününün sabahı toplanan kalabalık, Başkan Şahin’in devam etmesini istedi. Belediye binası önüne gelerek halka seslenen Başkan Şahin ise isteklerini yerine getirmediği birtakım fitne ve rant odaklı kişiler olduğunu ve AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın da bu kişilerin etkisinde kaldığını söyledi.

Süreci üzülerek takip ettiğini dile getiren Başkan Şahin, “siz benim arkamda durduğunuz sürece sizinle beraber olmaya devam edeceğim. Siz ne derseniz o olacak”dedi.

Başkan Şahin, şu ifadelere yer verdi:

"Tatil günü soğuk bir havada burada toplanan değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.Bu süreç, menfaatlerini gerçekleştirmediğimiz, rant olaylarını sağlayamadığımız kişiler nedeniyle buraya kadar geldi. Sayın Milletvekilimizi seviyoruz fakat o  da bu süreçte bu arkadaşların etkisinde kaldı, biz biraz geride kaldık. Mevcut Belediye Başkanı ile seçimi kazanmak zor ,bu arkadaşla seçimi kazanmak daha kolay gibi bir durum orataya çıktı. Demek ki kendimizi çok fazla ifade edemedik. Ancak buradaki kalabalık bunu çok rahatça ifade ediyor.

Hepinizin destekleri ile Osmaneli’de güzel şeyler yaptık. Birlik ve beraberlik içindeki Osmaneli, neler yapabileceğini gösterdi. Cumhuriyet tarihinde yapılan bütün yatırımlar kadar halkımıza hizmet etme şansı yakaladık. Herhalde birtakım yanlış anlaşılmalar oldu. Milletvekilimizin kafası karıştırıldı. Böyle olacağını bilseydik bu kalabalıkların iki üç katını toplayacak güce sahiptik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, milletin gücünün üzerinde hiçbir güç yoktur. Dolayısıyla millet ne derse o olacak. Biz de  bu karara saygı duyacağız. Sizin bu gücünüz oldukça bizler de sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz.Millet olarak arkamızda durduğunuzda biz siz ne derseniz onu yapacağız.

Göreve geldiğimizden bu yana Osmaneli'de başta Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımız ve hemşehrilerimiz Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, Prof. Dr. Nabi Avcı, Fatih Dönmez, Eski Milletvekilimiz ve Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Eski Milletvekilimiz Halil Eldemir, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl İlçe Başkanlarımız, Teşkilatımız, Tüm Sivil Toplum Örgütleri, Tüm Siyasi Partilerimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Tüm Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, kamu ve özel sektörün değerli yöneticileri, Valilerimiz, Kaymakamlarımız ve siz çok değerli Osmaneli halkı ile birlikte ilçemizde tarih yazdık ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını birlikte gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğimiz bereket getirdi, bolluk getirdi. Açıkçası bizler hizmet yapmaktan bugüne kadar bir tek açılış bile yapmadık. Adaylık sürecine gelince bizler sizlerle birlikte bu güzel hizmetleri yaparken bir avuç rantçı, çıkarcı, hain bilgi kirliği yaratmış, fitne ve fesatla algı yaratmış. Bu algılar ne yazık ki aklın mantığın, hizmetin önüne geçmiş. Sonuçta bir dönem daha hizmete devam edeceğimizi düşünürken farklı bir durumlar karşılaştık. Tabi ki partimizin bu kararına saygı duyuyoruz. Ancak bu karar verirken milletin isteğinden ziyade bu algı yaratan menfaatçi gurubun bilgi kirliliğinin etkin olduğunu üzülerek gördük ve sineye çektik. Sizlerle artık vedaya hazırlanırken, bugün bu sürpriz durumla karşılaştık. Öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi milletin gücünün üzerinde hiçbir güç yoktur. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah hepinizden razı olsun. Allah emanet olun" dedi.

Editör: TE Bilişim