AK Parti Pazaryeri Belediye Meclisi Üyesi Ömer Arık’ın kızının Belediye’de Özel Kalem Müdürlüğü’ndeişe başlamasının ardından Pazaryeri’nde konuşulan şok iddia siyasi kulisleri ısındırdı.

AK Partili Pazaryeri Belediye Meclis Üyesi Ömer Arık

İddialara göre, AK Parti Belediye Meclisi ÜyesiÖmer Arık, söz vermesine rağmen kızını işe almadığı için Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’a kızdı ve geçtiğimiz Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantısında istifasını verdi. Fakat yine iddialara göre, Belediye Başkanı ve parti tarafından Meclis üyesi Arık'ın istifası işleme konulmadı.

Başkan Muzaffer Yalçın’ın, Meclis üyesi Ömer Arık'ın kızını işe alacağına dair söz verdiği ve Meclis üyesinin bunun üzerine istifadan vazgeçtiği iddia edildi.Ardından geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen haberleAK Parti Meclis üyesi Ömer Arık'ın kızı Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın makamında Özel Kalem Müdürlüğü’nde işe başlatıldı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın 

Bilindiği gibi AK Parti’nin ülkemizde ve ilimizde devam eden iş kapısı olma furyasına kızını Belediye’de Özel Kalem Müdürlüğü’nde göreve başlatmasıyla katılan Belediye Meclisi Üyesi Ömer Arık, “liyakat öldü, yaşasın hamili kart” haberimiz ile gündeme gelmiş, ardından Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 

Bu skandalın ardından Ömer Arık, hakkında çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı. Temmuz ayında yapılan Belediye Meclisi toplantısında sağlık sebeplerini öne sürerek Meclis üyeliğinden istifa eden Arık’ın istifasının perde arkasındaki iddia ise kızınınişe alınmaması.

Bu iddialar, ismi geçen Arık’ın görevini halkın ihtiyaçları doğrultusunda değil de, kendi ailevi ihtiyaçları doğrultusunda mı kullanıyor?sorusunu gündeme getirirken, vatandaşlar istifa eden Arık'a“neden istifasını geri aldı, yoksa bu iddialar doğrumu?” sorusunu sordular. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın bu iddiaya ne gibi bir açıklama yapacağı ise merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim