AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı tüm kadroların katılımıyla yoğun olarak gerçekleşirken İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın konuşması toplantıya damga vurdu.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde kadınların ve gençlerin yoğun olarak katıldığı gözlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Divan heyetinin belirlenmesi sonrası Faaliyet raporu slayt gösterisi şeklinde sunuldu.İl Başkanı Serkan Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılıklarını bir kez daha yinelerken,muhalefete yüklendi.

Muhalefeti ‘Zillet İttifakı’ olarak değerlendiren Başkan Yıldırım,katılmış olduğu Bilecik Arena Programı’nda cezaevinde tutuklu bulunan  eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması yönünde görüş belirten CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’a yönelikte; “Sen kalk terör hükümlüsü birine destek çık seçim zamanı da Ertuğrul Gazi’nin torunlarından destek iste.Olacak iş mi?” diyerek tepkisini gösterdi.

Başkan Yıldırım konuşmasında şunları ifade etti:

Danışma toplantıları sayesinde ilçelerimizde, köylerimizde, mahallerimizde ve sokaklarımızda yaşananlara kulak verip sorunlarımıza ayna tutarız.Bu vesileyle Bilecik’imizin tamamına refah sağlamak adına gayret gösteriyoruz.

Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde sadece ülkemizde değil tüm dünyada pandemi dolayısıyla pek çok sıkıntılar yaşanmaktadır.Pandemi dolayısıyla meydana gelen sorunların başında ekonomi geliyor. Covid 19 salgını tüm dünya ülkelerinin ekonomisine ağır bir darbe vurdu.Buna rağmen ortaya koyduğumuz ekonomi politikalarıyla üretim ekonomisinde yarattığımız değerler bu darbeye bir nebzede olsa kalkan oldu.Başta Avrupa ve Amerika’da  meydana gelen yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ülkemizde de etkisini göstermekte.Fakat Cumhurbaşkanımızın büyük önem verdiği düşük faiz politikası ile hem enflasyonun hem de hayat pahalılığının önüne geçileceğine inanıyorum.

Daha dün memur maaşlarını ödemek için depremzedelere toplanan yardımları kullanan, 1 milyar dolar borç için kapı kapı gezip batıya boyun eğenler bugün gelmiş 128 milyar doların hesabını soruyor. Görüyor musunuz? nerelerden nerelere geldik.İilçe başkanlarımdan, kadın ve gençlik kolları başkanlarımdan ricam ev ev kapı kapı dolaşarak bunları vatandaşa anlatalım, sorunları dinleyelim ve en önemlisi muhalefetin yalan ve iftiralar üzerine kurduğu iddiaların doğrusunu vatandaşa anlatalım.

2023 hayalleri kuranlara şunu söylüyorum; biz 2018’de nasıl zillet ittifakını mağlup etmişsek 2023’te de açık ara zillet ittifakını yine mağlup edeceğiz.

2023’de sadece zillet ittifakını değil darbeleri, vesayeti, FETÖ’yü, PKK’yı ve bu ülkeye faiz lobileriyle diz çöktürmeye çalışanları hep birlikte yeneceğiz.

Ne diyordu Muharrem İnce? “Değerli dava arkadaşlarım bizim hedefimiz sadece 2023 değil gençlerimizle birlikte 2053 ve 2071 inşa etmektir.geçtiğimiz hafta Eskişehir danışma toplantısına katıldım. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 2,6 milyar TL değerinde 106 eserin açılışı gerçekleştirildi.

Tam bir ay önce de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bilecik’e geldi. Kılıçdaroğlu Bilecik’te ne açılışı yaptı? fahiş fiyatlarla mal ettikleri ayılı parkı açtı. Bir de bizim desteklerimizle hayata geçirilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde yapılan kanalizasyon projesinin temel atma töreni yapıldı.

Geçtiğimiz yıl Bilecik Devlet Hastanesini açtık. Bugünlerde Bozüyük Devlet Hastanesi’ni açmaya hazırlanıyoruz. Peki, kongre merkezini inşa ettiğimizde açılış yaptık mı? Hayır otobüs terminali yaptık açılış oldu mu? Hayır. Bizim 3-5 esere açılışa vaktimiz yok. açarsak 100’er 100’er açarız.Bizler son 20 yılda ülkemizde kazandırdığımız sayısız eserle milyarlarca liralık yatırımın refansıyla konuşuyoruz,muhalefet ise ancak vatandaşın gözünü boyamakla meşgul oluyor. Onlar bizim yaptığımızın yüzde birini yapsa 40 gün 40 gece kutlama yaparlar.Muhalefet sadece yatırımlar konusunda değil,terörle mücadele konusunda da bizlerin zıttında ilerliyor.

bugün AK Parti hükümeti terörü bitirmek için her türlü yatırımı yapmakta ve keskin kararlar almaktan kaçınmamaktadır.Savuma sanayi yatırımlarımız sayesinde hayata geçirilen pek çok milli ve yerli araçlarımızdan sadece bir tanesi olan siha’larımız bugün dünyanın en iyisi konumunda.

Türk mühendislerinin Türkiye Cumhuriyeti himayesinde ürettikleri siha’lar sayesinde teröristler mağaralarından kafalarını çıkaramıyor.Bakın geçtiğimiz ay Hakkari il başkanı açıklama yaptı. Güneydoğu da tüm il ve ilçelerde terörün bittiğini,kapı kapı köy köy gezdiklerini söyledi.

Hükümetimiz bunlarla uğraşırken muhalefet neyle uğraşıyor?Muhalefet vekilleri terörist cenazelerine katılıyor. bu yapılan vatana ihanettir.

PEKİ, CHP’NİN BİLECİK İL BAŞKANI NE DİYOR?

‘Sırtımızı YPG’ye PYD’ye PKK’ya dayadık, Apo’nun heykelini dikeceğiz heykelini’  diyen Selahattin Demirtaş için,’serbest kalmalı’ diyerek destek çıkıyor. Sen kalk terör hükümlüsü birine destek çık seçim zamanı da Ertuğrul Gazi’nin torunlarından destek iste. Olacak iş mi bu?Gazilerimiz bu durum karşısında nasıl hisseder tahmin bile edemiyorum. Bu vatan için şehit olan askerlerimizin kemiklerini sızlatıyorlar.

Aynı şekilde cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde Meral Akşener’i Siirtli esnaf ‘burası Kürdistan’ diyerek karşılıyor ve Akşener bu şahsa ağzının payını veremiyor. Bu yapılan Cumhuriyet Bayramı’nda cumhuriyete hakarettir.

Diğer yandan kendi teşkilatının yaptıklarında bir haber olan Kılıçdaroğlu hatırlarsınız devletimiz çatısı altında görevini layıkıyla yerine getiren şerefli memurları asılsız iddiaları bahane ederek açık açık tehdit etmişti. Buna rağmen CHP Bozüyük teşkilatı düzenlediği cumhuriyet programında devletin memurunu sahneye çıkartıp saz çaldırıyor,türkü söyletiyor. Hadi yediğiniz içtiğinizde gözümüz yok da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sizler devletin memurunu tehdit edip sonrada kendi elemanlarınızmış gibi sahneye çıkartamazsınız.

Biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin bekası,ülkemizin geleceği için hiç bir yükün altına girmekten çekinmedik.  Şeyh Edebali diyarı Bilecik’imizde de ittifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Cumhur İttifakını yaşatmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bizlerin işi hiç bir zaman kolay olmadı. Bundan sonrada kolay olmayacak. 20 yıldır engellemelerle, kapatma davalarıyla ve darbe girişimleriyle karşı karşıya geldik. Her şeye rağmen milletten aldığımız güçle ülkemizin güçüne güç katmaya devam ettik.

Hiç şüphesiz ki bu mücadelenin en önemli kahramanları her zaman kıymetli kadın kolları üyelerimiz ve gençlik kolları üyelerimiz olmuştur. Kadınlarımızın çalışkanlığı, gençlerimizin gayretleriyle davamızı bu günlere taşıdık. bundan sonrada daha ileriye taşıyacağız.Teşkilatımızın değerli üyeleri, bundan 9 ay önce il kongremizde cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Cumhurbaşkanımıza ‘seçimde sandıkları patlatacağız’ dedik.

20 yıldır birlik ve beraberliğimizi koruyarak ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların üstesinden geldik.Bugün de birlik ve beraberliğimizi koruyarak ecdadımız Osmanlı gibi 7 kıtada,7 düvelle mücadelemizi sürdüreceğiz.

VEKİL YAĞCI’DAN TEŞEKKÜR

Milletvekili Selim Yağcı ise AK Parti hükümetlerinin ülkeye kazındırdıklarına değinirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik özelliklerine vurgu yaptı. Vekil Yağcı, AK Parti Bilecik il teşkilatına her zaman güvendiğini söylerken, salonda hakim olan enerjinin bir sonraki seçimlere de hazır olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim