Cumartesi günü CHP ve MHP’nin yürüyüşlerinin ardından Pazar günü de Ak Partililer Bilecik sokaklarındaydı. Oldukça büyük bir kalabalığın katıldığı yürüyüşe binlerce partili yürüyüşe katıldı. Vatandaşlar, “Dik dur eğilme, Bilecik seninle” sloganlarını atarak Başkan Selim Yağcı’ya destek verdiler.



Yürüyüşün ardından Kayı Plaza önünde toplanan kalabalık burada Selim Yağcı ve Fahrettin Poyraz’ın konuşmalarını dinledi. Yağcı konuşmasında; "Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, liderliğinde yola çıktığımız bu medeniyet yolunda 2004 yılından itibaren yerel kalkınma adına Bilecik'in gelişmesi adına siz değerli kardeşlerimle bu üzerinde Şeyh Edebali, Dursun Fakih Hazretlerinin, Ertuğrulgazi'lerin, Osmangazi'lerin, Mustafa Kemal Atatürk'ün ayaklarının izi olan bu topraklarda hizmet etmekten son derece gurur duyuyoruz. Çünkü bizin alnımız ak, yüreğimiz ak,ama yolumuz hak yoludur. İnanalar, inancı olanlar, hedefi olanlar, azmi olanlar her zaman başarmıştır başaracaktır. 



Bizde 2004 yılında Bilecik'te yolu olmayan, suyu olmadan, alt yapısı olmayan, borcu fazla olan, hizmet anlayışı olmayan bir Belediye devir aldığımızda ne dedik? Bu şehri marka şehir yapacağız dedik ve yaptık. Bunu nasıl yaptık değerli kardeşlerim, el ele, gönül gönül ile, yürek yüreğe, severek, hoş görerek, çalışarak azimle, inanç ile gerçekleştirdik. Bizler bu memleketi seviyoruz. Bu bayrağı seviyoruz, bu toprakları seviyoruz, sevdalıyız, aşığız, bizim huzurumuz bu topraklarının hak ettiği hizmetleri kazanmakla olur." dedi ve Bilecik’i marka şehir yapacaklarını söyledi.


Milletvekili Fahrettin Poyraz ise, 17 Aralık’tan bu yana partisinin iftiralara maruz kaldığını söyledi. Poyraz konuşmasında; “Şu geçtiğimiz 3 aylık dönemde birileri çıktı sürekli çamur attılar, iftira attılar. Bazılarına cevap verdik. Deveye demişler ki senin neren doğru diye hangi birisine cevap vereceğiz, hangi birisini ciddiye alacağız. AK Parti olarak öyle bir şey yaptık ki hep birlikte Türkiye’yi ayağa kaldırdık, Türkiye’yi şaha kaldırdık. Allah’ın izniyle bizler hepsine yeteriz, bundan zerre kadar şüphemiz yok. Sayın başbakanımız, genel başkanımız hepsine yeter. Bir yerel seçimi bir genel seçime çevirdiler.



12 yıldır millete hizmet etmekten başka gayesi olmayan bu kadroları, AK kadroları asılsız iftiralarla, çamur at izi kalsın siyasetiyle lekelemeye çalıştılar. İnanın millet bunlara kanmadı. 12 yıldır yaptığımız tek şey bu millete hizmet etmek. Ama ne hikmetse bunu 2 aydır yolsuzlukta yolsuzluk. Arkadaş 12 yıldır ne yapıyordunuz? 12 yıldır bu yolsuzluklar neredeydi? Çünkü yok. Düzmece kasetlerle, montaj kasetlerle milli iradeyi gölgelemeye çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilişim