AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından kongre saati işlemeye başladı. AK Parti İl Başkanlığı’nda Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç'in katılımı ile yeni il başkanlığına yönelik temayül yoklaması gerçekleşti.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’na atanacak olan ismin belirleneceği temayül yoklaması, Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç'in katılımı ile Ak Parti Bilecik İl Binası’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Bilecik Teşkilatlarında planlanan kongre süreci, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenmişti. Milletvekili, Eski İl Başkanları, Belediyeler ve parti teşkilatlarının önerecekleri üç isim temayül yoklamasına girmese de parti genel merkezi tarafından değerlendirilmeye alınacak.

Türkiye'nin her yerinde öğretmenlik yapan, şehit olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum diyerek konuşmasına başlayan Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli, "Fikret Karabıyık kardeşimiz geçen hafta genel merkezimizde istişare ederek yeni bir arkadaşımıza bırakmak üzere görevinden ayrıldı. Şuan aktif olarak il başkanımız yeni arkadaşımız görevine geldikten sonra dolacak gençlik başkanlığından bu yana görev alan başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli; "Temayül ve çalışma gayreti olan bir il başkanımızda yaptığımız temayüller istişareler sonucunda genel merkezimizde sağlıklı bir çalışma ortaya koyacak." ifadelerine yer verdi.

Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç; "Ülkemizin geleceğine yönelik bizim görevimiz olmadı küselim gidelim tarzı bir şey asla olmaz, geliriz çalışırız boş zamanımız da da çalışırız, görev verilir çalışırız görevimiz biter yine davamızın hizmetinde çalışırız. Bura da da İl Başkanımız Fikret beyde güzel hizmetler yaptı."görüşlerini aktardı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık; "Belirlenen isimler genel merkezimizde değerlendirilecek yeni abimiz, ablamız, arkadaşımızın isimleri belirlenecek ve tayin edilecek ve süreci kongreye götürecek. En başında olduğumuz gibi gençlik kollarından başladığımız yaklaşık 10 yıldır bir takım görevlerde bulundum il başkanlığına başladığımda en genç il başkanı unvanımız vardı güzel keyifli hizmetler yaptık ve yaptığımızı düşünüyoruz her zaman partimizin emrindeyim." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim