AK Parti’de İl Kongre süreci işlemeye devam ederken, yıllarca AK Parti kademelerinde çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Turhan, İl Başkanlığına aday olduğunu, genel merkezin uygun görmesi durumunda bayrağı ileriye taşıyacağını belitti.

Kamuoyunda AK Parti İl Başkanlığı ile alakalı olarak ismi sıkça zikredilen Mehmet Turhan, İl Başkanlığına aday olduğunu belirtirken, takdirin genel merkezde olduğunu söyledi. Göreve her zaman hazır olduğunu söyleyen Mehmet Turhan’ın isminin açıklaması ile AK Pati İl Başkanlığında ilk aday belli olurken, AK Parti içerisinde yarışın iyiden iyiye hızlanacağı ve 8-10 adayın daha ismini açıklayacağı yönünde beklentinin olduğu ise iddialar arasında yerini aldı.Diğer yandan 11 ile 22 Kasım tarihleri arasında yarin11.com sitemizde 7 isim ile birlikte ankette oylamaya sunulan Mehmet Turhan oldukça yüksek oy almıştı.

Mehmet Turhan Kimdir?

1985 Bilecik doğumlu olan Mehmet Turhan,İlk,Orta ve Lise eğitimini Bilecik’te tamamladı.Dokuz yıl üniversite öğrenci yurdunda yurt müdürlüğü görevinde bulunan Turhan,2011-2016 yılları arasında Ak Parti Bilecik İl Yönetimi Teşkilat Başkanlığı,seçim işleri başkanlığı ve SKM Başkanlığı görevlerinde bulundu.Çeşitli Sivil Toplum örgütlerinde başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapan Turhan,şu anda otel ve taşımacılık sektöründe ticaretle uğraşıyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren Turhan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor.

Editör: TE Bilişim