İstanbul'da yaşayan Bozüyüklü iş kadını Hatice Enginar ve Eski Söğüt Belediye Başkanı Osman Güneş adaylık için başvurularını İl Başkanı Kadir Bayrak’a sundu.

Ak Parti’de milletvekili aday adayı başvuruları gün geçtikçe artıyor. Dün,  İstanbul'da yaşayan Bozüyüklü iş kadını Hatice Enginar ve Eski Söğüt Belediye Başkanı Osman Güneş adaylık için başvurularını İl Başkanı Kadir Bayrak’a sundu.

“İstanbul siyasetini Bilecik’te yaşatmak istiyorum”

İstanbul doğumlu olan Enginar, İstanbul siyasetini Bilecik’te yaşatmak istediği için Bilecik’ten aday olmak istediğini söyledi. Enginar yaptığı açıklamada, “2001 yılından beri Ak Parti Tuzla teşkilatında görev aldım. İstanbul siyasetini memleketim olan Bilecik’te yaşatmak istiyorum. Hemşerilerime daha güzel hizmetler verebilmek için bundan sonraki siyasi hayatıma burada devam etmek istiyorum.” dedi.

“Kimse bizim rakibimiz olamaz”

Söğüt’te iki dönem Belediye başkanlığı yapan Osman Güneş, başvurusunda yaptığı açıklamada, 40 yıllık siyaset birikiminin olduğunu söyleyerek, “kimse bizim rakibimiz olamaz” dedi. Güneş, açıklamasında şunları aktardı:

 “40 yılı aşan bir siyasi hayatımız ve birikimimiz var. Bu 40 yılın içerisinde 2 belediye başkalığı var. 37 yıl da devlette bürokratik hayatımız var. Çoğunluğu yöneticilik olmak üzere bürokrasi deneyimimiz var. Gönül istedi ki bu dönem bu birikimlerimizi Bilecik için kullanalım istedik. Sayın Kurucu Genel Başkanımızın partimize hedef olarak koyduğu 2023 hedeflerinde bizim de bir emeğimiz olsun dedik ve yola çıktık.

Yıllarca il koordinasyon kuruluna giren, ilçe ve beldeleri dolaşan, hep parti içerisinde olan bir kardeşiniz olarak Bilecik ve çevresini çok iyi tanıyorum. Bugün her beldenin, her köyün ve ilin sıkıntılarının ne olduğu çok iyi biliyorum ama benim bir ayrıcalığım olacak. O da şudur; biz mahallinde çözeceğiz. Teşkilatımızla, seçilmiş sandıktan çıkan arkadaşlarımızla kol kola bu yolda yürüyeceğiz. Sorunları birlikte tespit edip birlikte çözeceğiz. Farklı bir milletvekili profili çizmeye çalışacağız. Diğer arkadaşlarımızın da aynı yoldan yürüyeceklerine eminim. Kime bizim rakibimiz değil. Hepimiz bir bütün olarak Ak Partiliyiz. Hedefe hep birlikte yürüyeceğiz.” 

Editör: TE Bilişim