1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkarak yeniden milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir mazbatasını aldı. Kalabalık bir partili grubu eşliğinde şehir içinden yürüyerek Adalet Sarayına gelen Eldemir, burada mazbatasını 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Arzu Özkan Şahiner’den aldı. Törende Eldemir’i eşi Funda Eldemir de yalnız bırakmadı. Katılımın fazla olması nedeniyle Adliye önünde düzenlenen törende konuşan Eldemir, kendisine oy veren vermeyen tüm Bileciklilere teşekkür etti ve hepsinin vekili olarak çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Eldemir şöyle konuştu:

 “Bu seçimlerde sandık görevlileri, müşahitlerimiz, sandık kurulu üyeleri, ilçe seçim kurulları ve il seçim kurulumuz seçimin demokratik bir şekilde geçmesi ve seçimin üzerinde meşruiyet problemi olmayışı noktasında en büyük gayreti ve emeği gösterdiler ondan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz tabi aynı yıl içerisinde ikinci mazbatayı almış bulunuyoruz. Bu Türkiye siyasi hayatında ender olan bir durum daha doğrusu ilk olan bir şeydir. İnşallah hayırlısı olur. Bu gün 1 Kasım seçimlerine AK Parti Milletvekili adayı olarak girdik, seçimin neticesinde Bilecik Milletvekili olarak çıktık.

Bundan sonra bize oy versin, vermesin tüm Bileciklilerin milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bizi bu mazbata törenimizde yalnız bırakmayan belediye başkanlarımıza ve özellikle hemşerilerimize, bütün muhtarlarımıza özellikle çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizden de “Bizleri Cenab-ı Allah mahcup etmesin” diye özellikle dualarını istiyorum.”

Eldemir mazbatayı aldıktan sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirirken, törene; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti ilçe başkanları ile parti teşkilatından çok sayıda isim katıldı.
 

Editör: TE Bilişim