Gölpazarı MHP İlçe Başkanı Aydın Göksu, 24 Haziran seçim çalışmalarında ittifakı yok sayarak yalnızca AK Parti için oy istediğini öne sürdüğü AK Partili Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Ali Şenel’i hedefine koyarak “hainliğin bedeli olmaz” dedi.

BAHÇELİ DE MHP’Yİ DIŞLAYAN AK PARTİLİ ADAYLARI UYARDI!

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti ve MHP ittifakında birtakım çatlak sesleri duyulmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de AK Partili bazı Milletvekili adaylarına seslenerek oy isterken MHP’yi dışlamamaları konusunda uyarıda bulunması ulusal medyada gündem oluşturmuştu.

“İTTİFAK YOK DİYORLAR, İHANETİN BEDELİ OLMAZ”

Bu gelişmelerin üzerinde ise bir çatlak ses de Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden geldi. Gölpazarı MHP İlçe Başkanı Aydın Göksu, sosyal medya hesabında AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Ali Şenel’i hedef alarak, “Gölpazarı AKP’li arkadaşlar ihanetin bedeli olmaz paylaştığım yorumları kaldırmayın yarın genel merkezede bildireceğim il genel meclis üyeniz Ali Şenel diyormuş ya ittifak yok Aydın yalan söylüyor diye bakalım kim yalan kim doğru söylüyor” ifadelerine yer verdi.

“MHP SEÇMENİ OYUNU MHP’YE VERSİN”

         Aydın, bu paylaşımının ardından ise “MHP Seçmeninin dikkatine 24 Haziran’daki seçimlerde sadece ve sadece MHP
oy kullanacağız güçlü. Meclis güçlü Türkiye” mesajını iletti.

SANDIĞA NASIL YANSIYACAK?

Birçok yorum ve tepkilerin geldiği paylaşımın yarattığı sansasyonun 24 Haziran seçimlerine nasıl yansıyacağı ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim