Bilecik AK Parti 7.Olağan İl Kongresi’nin 3 Şubat Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile AK Parti Bilecik İl Başkanlığına atanan Serkan Yıldırım geçtiğimiz günlerde il başkanlığı binasında yapılan geniş katılımlı devir teslim töreninde görevi eski Başkan Fikret Karabıyık’tan devralmıştı.

Yeni Başkan Yıldırım koltuğu devralır almaz iddialı bir çıkış yaparak nihai hedeflerinin 2023 olduğunun altını çizmiş ve “Fikret Başkan ile görevlerimiz farklı oldu ama hedefimiz tekti. Belki de en çok seçim geçiren bir Başkanımız olabilir. O kadar tecrübeli hale geldi ki yaklaşık 7 seçim geçirdi kendisi. Fikret Başkanıma dün akşam gördüm ve gururlandım herkes destek çıktı. Bu sevilmesinden ve arkasında güzel işler bırakmasından kaynaklanıyor. Fikret Başkanımın ileride daha iyi görevlere geleceğine inanıyorum.

Yaklaşık 20 yıldır partimize hizmet ettik ve inşallah görevi teslim aldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız çünkü 2023 ne kadar uzun bir süre gibi görülse de çok kısa bir zamanımız var. Sahada olan ve dinleyen bir ekip olacağız.

Sürekli sahada çalışacağız inşallah tüm ilçe başkanlarımla, il genel meclisi üyelerimle, belediye meclisi üyelerimizle ve belediye başkanlarımızla hedefimiz tek, 2023’te Cumhurbaşkanımızın hedefine doğru ilerletmek ülkemizi ve Bilecik’imizi en güzel noktalara taşımak.

Herkes bu partide il başkanlığı yapabilir, mutlaka bizde bir gün bayrağı teslim edeceğiz. Bütün değerlerimizi birleştirip ilimizde en güçlü hale getirmek istiyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” ifadelerine yer vermişti.

Devir teslim töreninde kongre tarihinin netleşmediğini söyleyen yeni Başkan Yıldırım genel merkez ile görüşmeler sonrasında tarihe ilişkin bilgi verileceğini söylemişti.

AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nin 3 Şubat Çarşamba günü İstasyon Kapalı Spor Salonunda yapılacağı öğrenildi. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak olan kongreye; Enerji Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve önceki dönem Bilecik Milletvekili Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ ın da teşrif edecekleri gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim