AK parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık üniversite tercihlerinde, tercihini Bilecik’ten yana kullanan öğrencilere kucak açma, onlara ve ailelerine güzel bir ev sahipliği gösterme vakti olduğunu söyledi.

Karabıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre ilimize 4500 yeni enerji yeni heyecan yeni beyinler geliyor.

Hemşehrilerimizden, kamu kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren STKlarımızı öğrenci kardeşlerimize ve ailelerine destek ve yardımcı olmalarını, ilimizi tanıtmalarını ve örnek bir ev sahipliği için göreve davet ediyorum.
Biz AK Parti olarak heyecanlıyız ve hazırız.

Unutmayalım ki;
Bugün onlar bize emanet, yarın bizim çocuklarımız onlara emanet. Her biri birbirinden değerli öğrenci kardeşlerimiz hepimizin evlatları. Ailelerimizin gözlerinin arkada kalmayacağı, güven duyacağı bir şehir ve ev sahipliği için hepimize büyük görevler düşüyor.

ONLAR BU ŞEHRİN YENİ NEFESLERİ, YENİ DİNAMİKLERİ

Şahsım ve partim adına gençlik yıllarının en güzel zamanları olacak olan üniversite hayatına adım atan gençlerimizi tebrik ediyor, yeni yaşamınıza yeni evinize yeni ilinize hoş geldiniz demek istiyorum.

Bilecik olarak ev sahipliği yapacak olmaktan heyecanlı ve mutluyuz.

İHTİYACINIZ OLAN HER KONUDA DA YANINIZDAYIZ

Bizler, hayallerinize ulaşmanız için daima sizlerin yanında olacağız. Yaşamınızın en güzel yıllarının mimarı olacağına inandığım öğrencilik yıllarında sizlere eşlik etmekten duyacağım memnuniyeti bütün kalbimle bir kez daha belirtiyor; bir kez daha ilimize hoş geldiniz’ diyerek hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum. Bizim için değerlisiniz."

Editör: TE Bilişim