Bozüyük’ün Dodurga Beldesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi törenle hizmete girdi.

Dodurga’nın merkezinde faaliyete geçen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin açılışına Belediye Başkanları, AK Parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Koordinasyon Merkezi’nin hayırlara vesile olmasını temenni eden Dodura Belediye Başkanı ve önümüzdeki dönem adayı Selim Tuna, 5 yılda gerçekleştirdiği projelerini ve yeni dönemde yapmak istediği projelerini anlattı.

Milletin sevgisi ve teveccühüyle kurulan AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana  her seçimden başarıyla çıktığını söyleyen Tuna, “ 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hedeflerimize ulaşabilmemiz, milli iradenin geleceği açısından son derece önemlidir. 31 Mart seçimleri,ülkemizin beka meselesini en derinden yaşadığı hassas bir seçimdir.Bu sebeple oylarımızı yükseltmemiz gerekiyor. Hepimizin sahada olması gerekiyor.  31 Mart'a kadar girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız”dedi.

Belde halkının daha iyi şartlarda yaşaması için yatırımların son hızıyla devam edeceğini dile getiren Başkan Tuna,  beldenin geleceği için 2023 vizyonu kapsamında planlanan projelerden de bahsetti. Bir dönem boyunca hizmet aşkıyla yapılan yatırımların 5 yıllık tecrübe desteğiyle daha da artacağını vurgulayan Başkan Tuna, Dodurga halkının en iyi hizmete layık olduğunu söyledi.

Beldenin sorunlarına hakim ve çözüm noktasında çalışkan ve liyakatli kadro ile yola çıktıklarını söyleyen Başkan Tuna, beldenin ekonomisine önemli katkılar sağlayacak projeleri de açıkladı.

5 YILDA YAPILAN PROJELER

Görve geldiği günden bu yana 5 yıl içerisinde ilçeye kazandırılan ekonomik ve sosyal alandaki projelerini anlatan Başkan Tuna, “Beldemizde ilk defa yağmur suyu hattı çalışmasına başladık. 1,5 kilometresi yapıldı, en kısa sürede ziya Gökalp ve Mehmet Akif Mahallemizdeki yağmur suyu hatlarımızı da yapacağız. Bir çok sorunlu kanalizasyon hattımızı yeniledik. Özellikle 15-20 yıldır sorun olan Yeşil Cami etrafındaki hatları değiştirerek sorun çözüldü.Namık Kemal Mahallesi Alt Yapı Çalışmam 1 300.000.00 TL

YOL ÇALIŞMALARI

5 kilometreye yakın tarla yolları yapıldı.Uzun yıllardır kaldırım taşı görmeyen bölgelerimizde çalışmalarımıza başladık. Bugüne kadar 35.000 metrekare kaldırım çalışması yaptık. 3bin 500 ton,sıcak asfalt çalışması yapıldı.

PİKNİK ALANI

Dodurga Barajına Piknik Alanı oluşturduk.

ÇOCUK OYUN GRUPLARI

Tuzla’ya, baraja, okul bahçesine, Şırlakçı’ya, Cumhuriyet Meydanı’na Oyun Grubu, Fitness aletleri yaptık

MEZARLIKLARIMIZ

Eskiden mezarlığa çizmelerimizle giriyorduk, şimdi düzenli olarak bakımlarını yapıyoruz, kaldırım taşı döşemesinide yaptık.

AĞAÇLANDIRMA

Beldemizin değişik noktalarına 3000 adetin üzerinde fidan diktik. Yaklaşık 200’ün üzerinde

ıhlamur ağacımız var.

PARK

Cumhuriyet Parkımızı Kardeş Belediyecilik kapsamından Bozüyük Belediyesi tarafından

Yenilendi.

KÜLTÜR GEZİLERİMİZ - SEMİNERLERİMİZ

Beldemizde yapılan seminerlere veya şehir dışındaki fuarlara her türlü destek verildi.

Kültür Gezileri Kapsamında Konya, İstanbul, Bursa, Bilecik, Abant,

OKULARIMIZ-DERNEKLERİMİZ-KULÜPLERİMİZ

Dodurga Spor Kulübü, Dodurga Avcılık ve Atıcılık Kulübü, Dodurgalılar Derneğimiz (Taekwando)

Cami Derneklerimiz, Okullarımızda oyun grupları, zeka odası, kum odası yapıldı.

Şenlikler ve iftar programları düzenledik. Asker düğünlerimiz, belediyemiz tarafından yapılıyor.

Ücretsiz wifi, Beldemizde kamera sistemi,  Meşe dağıtımı yapıldı.

ARAÇLARIMIZ

Beldemize; Otobüs, Çöp kamyonu, 3 adet makam otosu, Greyder, 4x4 pikap Damperli kamyon, Yeni itfaiye aracı kazandırdıl.

HİZMET BİNALARIMIZ

Hamam, Kapalı Spor Salonu,Sellektör Binası Kültür merkezi, çok amaçlı salon, fitness aletlerive kurslarımız bulunmakta. 240 tonluk su depomuz, halı sahamız yapıldı.

BAŞKAN TUNA’DAN BELDEYİ KALKINDIRACAK YENİ HEDEFLER

Önümüzdeki dönem yapılması planlanan önemli hdefleri de açıklayan Başkan Tuna, “Beldemizde tüm yolların tamamlanması, tuzla, sekinköy, sekinköyün altı, top sahası, mahkemelik olduğumuz yollar, mezarlıklarımızın duvarlarının yenilenmesi, Kozpınar çamaşır yıkama yerinin yenilenmesi ve sürekli olarak halı yıkama yerleri yapacağız. Beldemizde temizlik ekibi oluşturarak yaşlılarımızın evlerinde düzenli olarak temizliklerini yapacağız. Hayvancılıkta ortak bir kesim yeri  yaparak, mevcut hayvan banyo yerini yenileyeceğiz. Cumhuriyet Meydanı’ndaki aydınlatmaları yer altına alacağız.Arıtma Tesisimizi hayata geçireceğiz, bunun projesi de hazırlandı.

Misafirhanemiz yapılacak.PTT Şubemiz açılacak ve ATM olacak.Tuzla’ya Seyir Terası yapılacak.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren  Başkan Tuna, önümüzdeki dönem için Dodurga halkının desteğini istedi.

Editör: TE Bilişim