Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı,mevcut Belediye Başkanları ve Adayları İl Başkanı Fikret Karabıyık ile beraber çok sayıdaki belde ve ilçe teşkilat üyesi katıldı.

Teşkilata seslenen AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık,  Bilecik belediye Başkanı Nihat Can ve Milletvekili Selim Yağcı, 11 belediyenin 11’ini de almaya talip olduklarını belirtti.

Son olarak konuşan AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ise 31 Mart seçimlerinde  AK Parti’den aday gösterilen belde ve belediye başkanı adaylarını tanıttı.

Buna göre gazetemizin daha önce kulislerden edindiği bilgiler de doğru çıktı.Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Gölpazarı Adayı Hayri Suer, Söğüt Adayı Osman Yılmaz, Yenipazar Adayı Zafer Atılgan, Osmaneli Adayı Mustafa Kürek, Bozüyük Adayı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Adayı Muzaffer Yalçın, İnhisar Adayı Mehmet Kepez, Dodurga Adayı Selim Tuna, Vezirhan Adayı Kemal Gergin, Bayırköy Adayı ise Mustafa Yaman oldu.

Mevcut Belediye Başkanlarının haricinde yalnızca Osmaneli ve Vezirhan Belediye Başkanlarında değişiklik yaşandı.

Editör: TE Bilişim