Bilecik’te Müteahhitlik  ve esnaflık yapan Ahmet Sırma, Ertuğrulgazi Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nin 5. Muhtar Adayı olan Sırma, kendisini şu sözlerle tanıttı, “1980 Diyarbakır doğumluyum. Ailem 1989 yılında Bilecik’e yerleşti. Adana’da bir süre meyve sebze işi yaptıktan sonra Bilecik’te inşaat ve unlu mamüller işlerinde bulundum ve faaliyetlerime devam ediyorum.”

“Bir insanın görevinin yarısı vatana, yarısı ise halka hizmet etmektir” düsturu ile Bilecik’e hizmet vermek için yola çıktığını belirten Sırma, Bilecik’in en büyük mahallelerinden biri olan Ertuğrulgazi Mahallesi’nin gereksinimleri için ne gerekiyorsa fazlasını yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Muhtar Adayı Sırma, şöyle konuştu: “Gelişen ve gün geçtikçe büyüyen mahallemizin eksikliklerinin farkındayız. İşlerimiz gereği farklı sektörlerdeki ilişkilerimiz ve insani bağlarımızla bu eksiklikleri gidererek, huzurlu ve mutlu bir mahalle olmak istiyoruz. Gerçekçi, ileriye dönük, yüksek hizmet anlayışı ile mahalle sakinlerimizin karşısına çıkıyoruz.  Muhtarlık, hizmet anlayışının başlangıç noktasıdır. Mahallesinin sesi, kulağı ve vicdanıdır. Biz bu sorumluluğun en ciddi şekilde bilincindeyiz ve ona göre davranacağız. Mahalle halkımızın da desteği ile hizmet getirebilen, istişare yapabilen, çözüm üreten, ahlâklı ve sorumlu bir anlayış ile çalışmalarımızı yürüteceğiz.  Halkımızın istekleri önceliğimiz, dürüstlüğümüz ve samimiyetimiz ise güvencemiz olacak. Hizmeti bekleyen değil hizmete alıştıran bir Muhtar için, destek sizden; hizmet bizden diyoruz.”  

Editör: TE Bilişim