15-20 virajın ortadan kalktığını ve yolun 1 kilometre kısaldığını belirten Aslan, “Vatandaşlarımıza ve Pazaryeri halkına hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim” dedi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Üstün,Belediye meclis Üyeleri ve Karayolları Şube Müdürlerinin de katıldığı incelemelerde , Bursa İl sınırı ve İnegöl Hamidabat köy kavşağına kadar olan 3. Etap yol çalışmalarında son 100 metrelik bölümünün 2 gün içerisinde asfalt kaplaması yapılarak hizmete gireceği bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın inceleme sonunda, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu başta olmak üzere Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Aslan'a ve tüm karayolları ekiplerine teşekkür ederek, “Hayallerimiz gerçek oldu. Bu yol sürücü ve yolcuların korkulu rüyası olmaktan çıktı. Bursa’daki 25 bin hemşerimiz bundan sonra ana baba ocaklarına gönül rahatlığı ile gelip gidebilecekler. İnşallah önümüzdeki yıl geri kalan 4. Etap yapılınca Ahı dağı korkulan bir yol değil tercih edilen bir yol, aynı zamanda mevcut Bursa-Eskişehir yoluna alternatif bir yol olarak hizmete girmiş olacak emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi.

Editör: TE Bilişim