Gökay Şimşek

Dayanışma, paylaşma ve sevginin ortak adı olan Ahbap platformunun Bilecik gönüllüleri tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Konak Kafe Retoran’da bir araya gelen birçok platform gönüllüsü geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Sürpriz pasta kesiminin yapıldığı toplantıda yeni katılan gönüllülere kendilerini tanıtan yönetim kurulu üyeleri sonrasında katılımcılar ile beyin fırtınası gerçekleştirdi.

Başkan Yardımcısı Lütfullah Makili ile Sanat Çalışma Kurulu Başkanı İrem Kuleci, Ahbap Platformu hakkında katılımcılara geniş bilgilendirmede bulunurken, bu zamana kadar yapılmış ve yapılacak olan faaliyetler hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Ahbap Platformunun; yardımlaşma, çevre duyarlılığı, fikirlerin kitlelere ulaştırılması, sanatın önemi, insan hakları, eğitim, bilim ve teknoloji ile medya hakkında da geniş bilgilendirmenin yapıldığı toplantı, saz eşliğinde çalınan ve söylenen şarkılar ile son buldu.

Diğer yandan İl Genel Meclis Üyesi Janrat Karaahmet ile Avukat Fazlı Güner ve bazı belediye personelleri de  bir Ahbap üyesi olarak toplantıda yerini aldı.

Editör: TE Bilişim