Künçeğiz Muhtarı Ertekin Afacan'ın kardeşi Nazan Afacan (43) rahatsızlanarak bir hafta içerisinde yaşamını yitirdi. Tüm Künçeğiz köylülerini ve Bilecik'i yasa boğan ölüm insan hayatı bu kadar ucuz mu dedirttirdi.

Nazan Afacan’ı rahatsızlanması sonucu abisi Ertekin Afacan, Bilecik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan muayenede ve çekilen filmde grip teşhisi konuldu ve ardından ilaç yazılarak evine gönderildi.

Rahatsızlığı artan Nazan Afacan’ı Cuma günü abisi yeniden hastaneye götürdü. Yeniden film çekildi ve bu sefer 4 gün önce beyaz görünen ciğerlerinin karardığı farkedildi. Acilen yoğun bakıma sevkedilen Afacan’a ne varki her zamanki gibi Bilecik Devlet Hastanesi yoğun bakımında yer bulunamadı.

Yalova Devlet Hastanesi yoğun bakımına sevkedilen Nazan Afacan, yaşam mücadelesi verirken 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Konulan teşhiste gribin bronşite dönüştüğü onunda kalbe yansıdığı söylendi.

Köy halkını ve ailesini yasa boğan ölümün ardından Künçeğiz Köyü’nde öğlen namazına müteakiben dost ve akrabaları tarafından evde okunan duaların ardından Nazan Afacan, köy mezarlığına defnedildi.

Nazan Afacan'ın kardeşleri Ertekin, Nail, Nazir, Nazım Afacan’ın tek kız kardeşlerini son yolculuğuna uğurlarken çok üzgün oldukları gözlendi.

Editör: TE Bilişim