Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezi tüm dünyada adrenalin ve eğlence anlamında popülaritesini artırarak büyüten zipline parkurunu kurdu ve hizmet vermeye başladı.

Konseptini genişletmeye devam eden Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezi halı saha ve buz pistinin yanı sıra son zamanların gençlerin tutkulu aktivitesi haline gelmeye başlayan Zipline Bilecik’e getirerek bir ilke imza attı.

Yüksek bir kuleden, alçak bir kuleye bağlanmış çelik halatlar vasıtası ile emniyet kemeri ve özel kıyafet giyerek tekerlekli bir makara çelik halata bağlanarak hızlanma sağlayan aktivite hakkında açıklama yapan işletmeci Doğan Kaya, kurulan Zipline parkurunda saatte yaklaşık 50-60 km hıza ulaşıldığını söyledi.

“Bu adrenalini yaşamak isteyenleri bekliyoruz”

İşletmeci Kaya, Bilecik’e ilk olarak bu hizmeti getirmenin sevinci içinde olduğunu vurgulayarak, “Bilecik Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezi’nin yanında Zipline adı verilen iki kule arasında kurulan halatlarla karşıdan karşıya geçiş hizmetini vermeye başladık. Zipline, çelik halatlar yardımı ile iki kule arasında karşılıklı gidiş-gelişi olan ve kendi hızını kendisi ayarlayabilen bir adrenalin oyunudur diyebiliriz.

Zipline, kendi ağırlığı ile saatte 60 kilometre hıza kadar çıkabilen karşılıklı gidiş gelişi olan bir oyun, acayip tutku yapan bir oyun, bunu yaşamak isteyenleri buraya bekliyoruz. Park Vadi ve Spor Merkezi’mize yenilik olarak bunu da eklemiş oluyoruz, Bilecik’e hayırlı, uğurlu olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim