Gökay Şimşek

Şeyh Edebali Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü(ADK) üyeleri üniversite kampüsünde açtıkları stant ile üniversite gençliğini kulüplerine üye olmaya davet ederken, Kulüp Başkanı Sıla Yazar “vatansever üniversite gençliği olarak Türk askerinin yanındayız” vurgusunu yaptı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi önünde açtıkları stant ile üniversite gençliğini kulüplerine üye olmaya davet eden ADK’lılar çalışmalara Salı günü yine İİBF’de devam edecekler.

“Vatan bir bütündür parçalanamaz”

Çarşamba günü ise Fen Edebiyat Fakültesi önünde açacakları stant ile üye çalışmasına devam edecek olan ADK’lılar adına açıklama yapan Kulüp Başkanı Sıla Yazar, “Üniversitemizin Atatürkçü, vatansever öğrencilerini ADK çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Türk Milletinin kenetlenmesi gerektiği şu günlerde sınır ötesinde terör örgütlerine karşı canla başla mücadele eden kahraman Türk Askeri’nin yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz. Erzurum Kongresi’nde alınan o kararı bir kez daha vurgulayarak “Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür parçalanamaz” diyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim