Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği 12’inci olağan Kongresi’ni gerçekleştirirken 4 dönem şube başkanlığını yöneten Feyzi Köse bayrağı Rasim Yıldırım’a bıraktı.

ADD Şube binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongre sonucunda Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu listesi şu şekilde belirlendi: Rasim Yıldırım(Başkan),Şinasi Çetinkaya(Şube Başkan Yardımcısı),Necati Yıldırım(Sayman),Neşe Kovalak(Yazman) olarak belirlenirken, Sezai Cıvgın, Emine Uzun ve Gökay Şimşek ise üyeliklere seçildiler.

“Bundan sonrada her türlü yardım ve desteğe devam edeceğim”

Dört dönem ADD Şube Başkanlık görevini başarılı bir şekilde yerine getirerek ilimizde birçok ilerici etkinliğe imza atan Feyzi Köse,

10 yıldır Bilecik ADD’nin Şube Başkanlığını yürütmekteydim. Artık bir kan değişimi lazım mantığı ile Valilik Yazı İşlerinden emekli Rasim beye görevimi bırakıyorum.Huzur içinde bırakıyorum.10 yıl içinde iyisiyle-kötüsüyle,hatamızla-doğrumuzla bu derneğin başkanlığını onurla yürüttüm.Bundan sonrada her türlü yardım ve desteğe devam edeceğim.Rasim beye ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum.Daha güzel günlere ulaşmada Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kaldıraç rolü göreceğine eminim.Çünkü siyaset üzerinde ama kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini yaşatmaya and içmiş bir dernekte görev yapma gerçekten onur duyulacak bir iş.” İfadelerine yer verdi.

Yeni Başkan Rasim Yıldırım ise başkanlığına ilişkin,

“Atatürkçü Düşünce Derneği 12’inci Genel Kurulu’nda üyelerimizin beni başkan seçmek için gösterdikleri teveccühlerine teşekkür ediyorum.Feyzi beyin söylediği gibi Atatürkçü Düşüncenin ilimizde yaygınlaştırılması amacımız ile hareket edeceğiz.” Dedi.

ÇİRKİN SALDIRIYI KINADILAR

Ankara’da şehit cenazesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya ilişkinde açıklama yapan ADD Şube Başkanı Rasim Yıldırım,

21 Nisan 2018 günü şehidimizin cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na kendini bilmez bir grup tarafından yapılan müdahe ve saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Ülkemiz insanlarının ayrıştırılması,ötekileştirilmesinin bir yansıması olan bu davranış biçimi önlem alınmazsa,ileride onarılmaz büyük yaralar açabilir.Ülkemiz zaman bazında iller bazında bu sıkıntıları yaşadı.

Bu ilke hepimizin,birlikte olmak,birlikte yaşamak zorundayız.

Saldırıyı tekrar kınıyor,büyük Atatürk’ün şu sözünü hatırlatmak istiyoruz: “Yurtta Sulh,Cihanda Sulh”

Editör: TE Bilişim