Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi, 10. Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği bürosunda gerçekleşen Genel Kurul’da; yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyeleri belirlendi. Genel Kurulun divan başkanlığını CHP Bilecik Milletvekili Çağatay Karaahmet yaparken, Vatan Partisi Milletvekili Adayı Feridun Aynur, Genel Kurula katılarak yeni seçilecek yönetime başarılar diledi.

Genel Kurulun yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapılacağı belirtildi. Görev dağılımı sonrası iki dönemdir başkanlığı sürdüren Feyzi Köse’nin yeniden başkan seçilmesi bekleniyor. Genel Kurulun ardında açıklama yapan Feyzi Köse, Atatürkçü Düşünce Derneği’nde geçmişte görev alan tüm yöneticilere ve üyelere teşekkür ederken, Genel Kurul’da 7 Haziran seçimlerini de yönelik mesajlar verildiğini kaydetti. Köse, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Atatürkçü Düşünce Derneği 18 yıl önce Bilecik’te kuruldu. Bugün 10. Genel kurulunu yapıyoruz. Bugüne kadar derneğe hizmet edem tüm başkan, yönetici ve üye arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bilecik’te Atatürkçü düşüncenin temsilcileri, gerçek yurtseverler, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kongresine ilgi gösterdiler ve güzel bir kongre yaşadık. Kongremizde yeni bir yönetim belirledik. Atatürkçü Düşünce Derneği, kurulduğu günden bu yana anti emperyalist ve tam bağımsız Türkiye şiarını ilke edinen, Türkiye’nin şuan en önemli sivil toplum örgütlerinden biridir. Biz de bu doğrultuda yaklaşan 7 Haziran seçimlerine yakın Genel Kurulumuzu yaparken üyelerimize de bu doğrultuda mesajlar verdik. Coşkulu, tartışmalı, bol sohbetli bir genel kurul sonucunda yeni bir yönetim belirledik. Bu yönetimin ilimiz Bilecik’e ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi 10. Genel Kurulu sonrasında kurullar şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Feyzi Köse, Erdem Sütçü, Neşe Kovalak, Aylin Karaçay, Ahmet Boduroğlu, Necati Yıldırım, Nail Menteşe

Denetleme Kurulu: Mehmet Hazırcı, İbrahim Kumru, Serpil Korun

Disiplin Kurulu: Ayten Kaçar, Muharrem Tüfekçioğlu, Cüneyt Taşkesen

Editör: TE Bilişim