Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Kızılay’ın etkinliği kapsamında kan şekerini ve tansiyonunu ölçtürdü. Milletvekilleri Eldemir ve Tüzün, aynı anda tansiyonunu ölçtürürken ‘siyasetin tansiyonu yükseldi’ esprileri yapıldı.

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası kapsamında Kızılay Bilecik Şubesi ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Kültür Sitesi’nde ücretsiz tansiyon ve kan şekeri ölçümü yaptı. Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Kızılay’ın etkinliğine katıldı.

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir ile CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, tansiyonunu ve kan şekerini ölçtürdü. Milletvekilleri Eldemir ve Tüzün’ün tansiyon ölçümü sırasında protokol üyeleri tarafından ‘siyasetin tansiyonu yükseldi’ esprileri yapıldı.

Esprili konuşmaların ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, 112 Ekipleri ve Kızılay Bilecik Şubesi Başkanı Selami Çınar’dan erkinlik hakkında bilgiler aldı.

Editör: TE Bilişim