Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Selim Yağcı’nın hafta sonu gerçekleşen proje tanıtım gecesine katıldı. Ak Parti aday belirleme sürecinde Yağcı’ya muhalefet yapan ve alternatif bir adayın belirlenmesi için çalışan Poyraz, toplantıda Yağcı’nın hizmetleri övdü.

Bilecik Belediyesi’nin bu güne kadarki çalışmalarından örnek veren Poyraz, “Altyapı çalışmaları noktasında hiçbir babayiğit belediye başkanı cesaret edip çalışma yapamaz. Çünkü süre kısadır. Ağzım burnum diyene kadar bakmışsınız 2 sene geçmiş, kalmış önünüzde 2-3 sene. Tozun toprağın içinde boğulur kalırsınız.” ifadelerini kullandı.
  Bilecik’te merkezi ve yerel yönetimlerin el el vermesiyle altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Poyraz, “Bilecik’in toprağın altına en az 30 yıl işi yok” iddiasında bulundu.



Poyraz konuşmasında hükümetin yerel yönetimler üzerindeki politikasıyla ilgili de bir itirafta bulundu. “Eğer bugün Bilecik’te bir belediye başkanı arkadaşımız olmasaydı, Osmaneli’de, Yenipazar’da, Pazaryeri’nde, İnhisar’da, Bozüyük’te bir belediye başkanı arkadaşımız olmasaydı, bu güne kadar yaptığımız pek çok şeyi açıkçası yaptık diyemezdik.” diyen Poyraz merkezi ve yerel yönetimleri çift kanatlı bir kuşa benzetti. Bilecik olarak 8 ilçenin 7’sinin Ak Partili olmasını Bilecik’in şansı olarak değerlendirdi. 

Editör: TE Bilişim