Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, emekçi sınıfı ve Nilüfer Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

“Emekçisine en çok değer veren Belediye olacağız”

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çeşitli kesimler ile bir araya gelmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, son ziyaretlerinden birisini emekçi sınıfına gerçekleştirdi. Özel bir fabrikanın işçileriyle bir araya gelen Aday Şahin, “Değerli emekçiler ile bir araya gelerek, işçilerimizin sorunları ve çözüm yolları üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. 31 Mart’ta Türkiye’de işçisine, emekçisine en çok değer veren Belediye olacağız.”ifadelerine yer verdi.

“Biz en güzelini hep birlikte ortaya çıkartacağız”

Ardından Nilüfer Sitesi sakinleri ile de bir araya gelen aday şahin, vatandaşlar ile şehrin yaşam kalitesinin artırılması noktasında fikir alışverişinde bulundu. Sohbet havasında geçen görüşmede CHP Belediye Başkan Adayı Şahin, “Nilüfer sitesi sakinleri ile buluşarak, şehrimizin yaşam standartlarının geliştirilmesi konusunda, fikir alışverişinde bulunduk. Sorunların çözümü çok basit, Belediye ve vatandaş bir araya geldiği zaman ortaya en güzeli çıkar, biz en güzelini hep birlikte ortaya çıkartacağız.”dedi.

Editör: TE Bilişim