Cafer Elmas

        Gazetemizi ziyaret eden AK Parti aday adayı Üzeyir Yıldırım, kendisinin aday gösterilmesi durumunda AK Parti'nin Bilecik'te seçimleri çok rahat kazanacağını söyledi. 3 gündür esnaf ziyareti yaptığını ve 2000 kişiye  yakın vatandaş ile görüştüğünü belirten Yıldırım, esnafın mevcut Belediye Başkanı’na çok tepkili olduğunu gözlemlediğini belirtti.      

        AK Parti'nin kadrolaşmış %40'larda  bir oyu olduğunu kendisinin aday gösterilmesi durumunda bu oranı %50'nin üzerine çıkararak Bilecik Belediye Başkanlığını kazanacağını da sözlerine ekledi.

        Bilecik'te Gölpazarlıların çok büyük nüfusunun ve potansiyelinin çok yüksek olduğunu  ve Gölpazarlıların seçim sonuçlarına etkisinin büyük oranda yansıyacağını ve kendisinin de %90'ın oyunu alacağına inandığını Bilecik'e çağ atlattırmak için aday adayı olduğunu söyledi.

        Bilecik'te Gölpazarlıların nüfusunun ve potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve Gölpazarlıların seçim sonuçlarına etkisinin büyük oranda yansıyacağını ayrıca kendisinin de %90'nın oyunu alacağına inandığını belirten Üzeyir Yıldırım, Bilecik'e çağ atlattırmak için aday adayı oldu-ğunu söyledi.


        “Hep söz hakkı vereceğiz, yönetim tarzımız bu olacak”

        Yıldırım, Gazetemize yaptığı ziyarette şöyle konuştu:

        “2001 yılında AK Parti adı konulmadan önce Bilecik'e gelip Bilecik'in teşkilatlanması için o dönemde çalışmaları başlattık. Neticede Bilecik'e bir tohum attık. Bugün bu tohum dev bir çınar olmaya doğru gidiyor. Son 4 yılda da sayın başkanımız ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz Bilecik'te AK Partimizi çok güzel temsil ediyorlar. Bizde dedik ki bu güzel şeylerin bir parçası da biz olalım, bu parça içerisinde bizde yer alalım, bizde on-ların çalışmalarına tecrübelerimizle, bilgi birikimimizle katkı sağlayalım. 30 yıllık bir Ankara hayatım var benim. Bunun son 12 yılı Ankara –Bilecik diye geçti. Çünkü biliyorsunuz 4 yıl festivallere sponsorluk yaptım. 2007-2008 Kent Konseyi üyeliğim oldu. Bilecik'ten hiç kopmadık. Ankara Bilecikliler Derneği Başkanlığını yürütüyorum 8 yıldan beri, bir çok öğrencimize Ankara'da burs verdik. Onların dertleriyle ilgilendik. 2001'den beri Bilecik bizim için bir sevda oldu. Siyaseten de olsa bunu da hiçbir beklenti içerisine girmeden yaptık.  Cafer Bey gazetenizde yaptığınız haberde nöbetçi demişsiniz benim için, biz her dönemde partimiz için, partimizin başarılı olması için her şeye varız. Mesele partinin başarılı olmasıdır.

        2001-2013 siyasetine baktığınızda Türkiye'de ve Bilecik'te de görüyorsunuz sayın başbakanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Muhalefet nederse desin Türkiye'nin geldiği nokta çok önemli yerde. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değil. Niyetimiz yerel yönetime yeni bir vizyon getirmek istiyoruz, teşkilatla beraber çalışmak istiyoruz. Hiç dargınlık olmadı bizde, siyaseten hiç kimseyle dargın değilim ben. Dargın olmadım, olmamda. Bilecik için sonuna kadar mücadelemizde el birliği, iş birliği yaptık. Bundan sonraki görevimizde eğitimci gözüyle olacak. Benim asıl mesleğim eğitimci daha sonrada eğitim yayıncılığıdır. Biliyorsunuz eğitimci söz hakkı verir, hakim ne yapar son sözü söyler. Biz hiçbir zaman son sözü söylemedik, söylemeyeceğiz. Hep söz hakkı vereceğiz, yönetim tarzımız bu olacak. Bu yeni yönetim tarzımızla birlikte inanın yeni şeyler katacağımıza inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim