16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi siyasiler  “Evet” ve “Hayır” propagandası için ev ev gezerek vatandaşları ikna etmeye çalışıyor. Tabi bu çalışmalar yapılırken ilginç gelişmelerde yaşanıyor. Bunlardan birine de “Evet” propagandası için Beşiktaş Mahallesi’nde gezen AK Partililer denk geldi. Emekli Komiser Abbas Öznur, “Evet” diyen AK Partililere “Hayır” dedirtti.


Referandum öncesinde “Evet” oyu için kendi evlerine gelen AK Partililer ile arasında geçen diyaloğu gazetemize gelerek anlatan Emekli Komiser Abbas Öznur, “Evet” diyen AK Partililere “Hayır” dedirttiğini söyledi.


Her yere başvurmasına rağmen aylardır mahallelerinde açıktan akan kanalizasyona çözüm bulunamadığını, o gün evine ziyarete gelen ve kendisinden referandumda “Evet” isteyen yaklaşık 30 kişilik AK Partili grubu alarak kanalizasyonun aktığı yere götürdüğünü ve “siz burada bu şekilde, bu mahallede yaşamak ister misiniz?” diye sorduğunu ve kalabalığın burunlarını kapatarak “Hayır” cevabı verdiğini belirten Abbas Öznur, bunun üzerine de kendisinin de “Hayır” dediğini, aylardır bu şekilde yaşamak zorunda kaldıklarını, camlarını açamaz durumda olduklarını belirttiğini, kanalizasyonlarının yapılması halinde “Evet” diyebileceğini söylediğini aktardı. 


Bu tavrı karşısında “Evet” diyen kalabalığın şaşırdığını ve hatta bazılarının güldüğünü belirten Abbas Öznur, “Evet” diyen AK Partililere “Hayır” dedirttiğini, mahallesindeki referandumdaki oyu kanalizasyonlarının belirleyeceğini söyledi.
Editör: TE Bilişim