Cafer Elmas
Bilecik – Antalya karayolunun Vezirhan Beldesi'ndeki bölümüne açılan Belekoma Yörsan Tesisleri, Bilecik'in en güzel mekanlarının başında gelirken tesiste artık hafta sonları açık büfe kahvaltıda başladı.
Yeni açılmasına rağmen dekoru, kalitesi, servisi ve fiyatları ile Bilecik'te tek olan tesise her geçen gün ilgi büyürken Bilecik Bölgesinin en modern tesisi olma özelliğini de elinde bulunduruyor.
Tesis Müdürü Mustafa Çakmak, 500 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek bir tesisi yaptıklarını, yol boyundaki en iddialı tesislerden birisini hayata geçirdiklerini belirterek, yeni açılmasına rağmen gördükleri büyük ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.
Amaçlarının sadece yoldan geçen kişilere değil, Bilecik halkına da hizmet vermek olduğunu kaydeden, Çakmak, Bilecik'in en nezih mekanını hizmete açmaktan da gurur duyduklarını ve hafta sonları açık büfe sabah kahvaltı vermeye başladıklarını söyledi.
Sabah kahvaltısında yok yok
Hafta sonları uygun fiyatlı açık büfe kahvaltıda yok yok. Yörsan'ın 8 çeşit peynir ürünlerinden ikram edilen kahvaltıda yumurtasından, kızarmasına, özel poğaçasından kekine, meyvesinden, omletine, balon ekmeğinden, corn flakes'e kadar 5 yıldızlı otellerdeki kahvaltı gibi çeşit sunuluyor.
Yeşillik ve şelale yanında sabah serinliğinde yapılan kahvaltı hafta sonları kahvaltı yapmak isteyenler için en ideal mekan.
Madalyalı usta Kaya'dan Dünya Mutfağı
Yörsan tesisinin baş ustası madalyalı şefler yarışıyor yarışmasında birinciliği bulunan Ahmet Kaya ise Türk ve Dünya Mutfağından özel yemekler yapıyor.
Ahmet Usta, günlük yapılan sulu yemek çeşitlerinin yanısıra kebap çeşitleri hatta uzak doğu ülkeleri ile özellikle Meksika mutfağından özel yemekleri müşterilerine sunduklarını belirtti.
Murat Boz da uğradı
Vatandaşların yanısıra ünlülerinde artık uğrak yeri olan Belekoma Yörsan'ın şikayet ve ziyaretçi bölümü ve defterleri var.
Geçtiğimiz hafta tesise uğrayan sanatçı Murat Boz, ziyaretçi defterine tesis için iyi ve güzel dileklerini yansıtan not yazmış.
Yörsan ürünleri uygun fiyata satılıyor
Tesisin bir başka özelliği de yöresel ürünlerin satış mağazası Yörsan'ın zengin çeşitli ürünlerinin uygun fiyatla satışa sunulması. İşletme sahibi Mustafa Çakmak, yöresel ürünlerin satıldığı market bölümünde her türlü ürünün bulunduğunu bu bölüme Bilecik'in de geleneksel ürünlerinin konulacağını söyledi.
Bilecik'in tanıtımına da büyük katkı sağlaması beklenen tesisin Bilecik'in dışa açılan penceresi olması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim