Bayırköy Kasabası sınırları içerisinde faaliyet gösteren Accurıde Wheels (eski Tekersan) fabrikasında Osmaneli’nden çalışmaya gelen iki işçide koronavirüs vakası tespit edildiği iddia edilirken, fabrika yöneticilerinin önlem amaçlı 14 gün iş yerini kapatma kararı aldığı ve bu süreçte işçilere ev karantinasına tabi olmaları tebliğ edildiği öğrenildi.

İlimizde üretim mekanizmalarına etkilemeye başlayan koronavirüs salgını neticesinde Doğanlar Kapı Kolları Fabrikası Aşağıköy’den iş yerine çalışmaya gelen 1 işçide çıktığı tespit edilen korona vakası neticesinde yetkililer tedbir amaçlı 14 gün fabrikayı kapatmış, işçilere ise 14 gün ev karantinasına uymalarını tebliğ edilmişti.

Bayırköy Kasabası sınırları içerisinde faaliyetine devam etmekte olan Accurıde Wheels (eski Tekersan) fabrikasında da Osmaneli’nden çalışmaya gelen iki işçide pozitif vaka çıktığı iddia edilirken, fabrika yöneticilerinin 14 gün iş yerini kapatma kararı aldığı öğrenildi. Bu süreçte işçilere 14 gün ev karantinasına tabi olmaları istendiği ise gelen bilgiler arasında.

Diğer yandan ilimiz genelinde üretim faaliyetlerini devam ettirmekte olan birçok fabrikanın daha koronavirüs tedbiri amacıyla iş yerlerini kapatma kararını alacağı ileri sürülürken, bazı fabrikaların ise önlem amacıyla birçok bölümünü kapattığı gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim