Eski Ülkü Ocakları Başkanı Fazlı Güner sözde soykırım ifadelerini kullanan ABD Başkanı Joe Biden hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avukat Güner’in Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına yapmış olduğu suç duyurusu şu şekilde oldu:

1.Şikayet edilen Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık görevini yürütmektedir.

24 Nisan tarihli basına vermiş olduğu demeçte Yüce Türk Milletini soykırımcı olarak nitelemiş, Ermeni azınlığa karşı soykırımda bulunduğunu apaçık ifade ederek iftira suçunu işlemiştir.

2.Bilindiği üzere aziz Türk Milleti’nin tarihin hiçbir devresinde değil soykırım yapmak, en ufak bir mazlum topluluğa karşı işlemiş bir suçu görülmüş, duyulmuş değildir. Tarihi gerçekler ve bütün arşivler bu durumu doğrulamaktadır. Hal böyle iken gerçeği çarpıtarak olmamış bir olayı yüz kızartıcı bir insanlık suçunu onurlu milletimize isnad etmek elbette kabul edilebilir değildir.

3.Bu haliyle apaçık bir şekilde kasten basın yayın yolu ile bütün Türk Milleti aleyhinde yalan ve iftira dolu bu açıklamayı yapmak suç oluşturmaktadır. Gerek yürüttüğü göre\ gerekse eğitimi göz önünde bulundurulduğunda hataen veya bilgisizlik nedeniyle bu beyanlarda bulunduğu kabul edilemez. Hal böyle iken kasten işlenmiş bir suçun varlığı ve bu suçun onurlu ve asil I ürk Milletinin tamamına kasten isnad edildiği apaçıktır.

4.Yapmış olduğumuz açıklamalar ışığında ve Cumhuriyet Başsavcılığınca çürütülecek tahkikatta resen elde edilecek deliller ışığında ilgili şikayet edilen hakkında iddianame tanzim edilerek hakkında yasal işlem yapılmasını talep ederim.

Editör: TE Bilişim