İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi'nden 14 değerli akademisyenin hazırladığı, editörlüğünü Prof. Dr. Ayşen Akpınar ve Doç. Dr. Gül Aslı Aksu'nun yaptığı kitap yayınlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından “Osmaneli Belediyesi Yayını” olarak basılan kitap Osmaneli Belediyesi’ne teslim edildi. Fotoğraf Sanatçısı Ersin Alok tarafından çekilen birçok fotoğrafın da yer aldığı kitap Osmaneli Belediyesi'nin ilk yayını olarak 34519 numaralı sertifikasıyla ISBN 978-605-83045-0-5 numarası ile yayına girdi.

392 sayfadan oluşan kitap Osmaneli ilçesinin tarihini, kültürünü, konumunu, gelecek planlarını, doğa ve bitki örtüsünü kısaca her alanda bilimsel gerçeklerini ortaya çıkarıyor.

Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyemizin tescilli yayınları artık düzenli bir şekilde hizmete girecek. En kısa zamanda aylık dergi, haftalık gazeteyi ilk etapta yayına sokacağız. Bağımsız, bilimsel, değerli üniversite hocalarımızın konularında aydınlatıcı yazıları bu dergi ve gazetede yer alacak. Osmaneli Belediyesi yayıncılık alanında da kendi tanıtımını, Osmaneli ilçesinin doğal, kültürel varlıklarını, eserlerini bağımsız bir şekilde tanıtacak.

Osmaneli Belediyemizin resmi ilk yayını "Gelişim Sürecinde Osmaneli" kitabımız ilçemize ve yayın hayatımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim