Bilecik’in unutulmaz ve hemen hemen herkesi muayene eden doktoru Dr. Sungur Turan artık Bilecik’i siyaseten muayene etmek için yola çıktı.


CHP’den Belediye Başkan adayı olan Sungur Turan’ın mahalle, okul, pazar, kamu daireleri, evler demeden gece gündüz gezdiği görülüyor. Doktorluk zamanında gece gündüz demeden kendisine gelemeyen hastaların ayaklarına kadar gidip muayene edip doğru teşhisler koyan Dr. Turan, şimdi Bilecik’e doğru teşhis koyup ihtiyacı olan hizmeti verebilmek arzusu ile vatandaşların ayaklarına giderek hizmet için oy istiyor.

Vatandaşlara projelerini anlatan Doktor Sungur Turan, yıllarca çalıştığı Bilecik Devlet Hastanesi’nde ve muayenesinde kapısının devamlı açık olduğunu ve tüm hastalarının kendisine çok kolay ulaştığını belirterek bu samimiyetini ve hassasiyetini  kazanması durumunda Bilecik Belediyesi’nde de gerçekleştireceğini ve makam odasının vatandaşlara her zaman açık olacağını belirterek kendisine danışmanlardan ve 9 kapı gezdikten sonra ulaşılmayacağını söyledi. Ev gezilerinde Dr. Sungur Turan’a ilginin bir hayli yoğun olduğu gözlenirken, kapılarında karşılarında Dr. Turan’ı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 

Editör: TE Bilişim