Korkmaz Kesik

Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, 8 ay önce faaliyete giren Osmaneli Halk Eğitim Merkezi’nin Mayıs ayında yapılacak olan açılışına sosyal medyadan tepki gösterdi. Yel, Facebook hesabından yaptığı açıklamada Osmaneli Halk Eğitim Merkezi’nin 8 ay önce faaliyete girdiğini belirtirken, açılış töreninin seçim öncesi yapılmasına dikkat çekti. Yel, Bozüyük’teki taşınan ve kapanan okullara da açılış töreni yapılacak mı diye sorarak durum karşısında tepkisi ortaya koydu. Yel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerde sendikamıza ulaşan bilgilere göre Osmaneli Halk Eğitim Merkezinin yeni binası için Mayıs ayında açılış töreni yapılacakmış!.. Osmaneli Halk Eğitim Merkezinin yeni binası 2014 yılı Eylül ayında kullanıma açıldı ve üzerinden tam 8 ay geçti. Bu 8 ay içerisinde açılış töreni yapılmayan Halk Eğitim Merkezi binası için neden seçim öncesi açılış töreni planlanıyor. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Ayrıca, buradan sormak istiyorum. Bozüyük İlçemizde de 2014 yılı Eylül ayında açılan veya yeni binasına taşınan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulları için de bir açılış töreni yapacak mısınız? Ya da aynı tarihlerde kapatılan, taşınan başka okullarımız da var. Onlar için de kapatma veya taşınma törenleri gerçekleştirecek misiniz?”

Editör: TE Bilişim