İl ve ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen huzur operasyonlarında Osmaneli ilçesinde bir miktar bonzai ve uyuşturucu madde ele geçirildi.



Alınan duyumları değerlendiren ve  özel oluşturulan 14 kişilik narkotik ekibin bizzat kontrollere gittiği Osmaneli ilçesinde bir miktar bonzai ve uıyuşturucu madde ele geçirilip, 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, Emniyet’teki sorgularının ardından şahıslar Adliye’ye sevkedildiler.

Emniyet Müdürlüğü tarafından il ve ilçe genelinde 20 ayrı noktada, 150 polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasıyla sabit yol uygulaması ve umuma açık yerlerde 6. huzur uygulaması yapıldı.



Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada, cafelerde çalışanlar ile müşteriler, Genel Bilgi Tarama sorgulamasına tabi tutuldu.

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir ise uygulama noktalarını bizzat gezerek çalışma yapan polisleri denetledi. Namal, görevli polis noktalarını inceleyerek güvenlik tedbirlerinin alınması konusunda polislere uyarılarda bulundu.

Emniyet Müdürü Namal; emniyeti, asayişi, vatandaşın malını ve canını korumak, vatandaşların huzur içerisinde yaşamlarına devam etmesini sağlamak amacıyla bu uygulamaları zaman zaman yapacaklarını belirtti.



Huzur operasyonu kapsamında il ve ilçe genelinde toplam 530 araçta arama yapılırken, 1.450 şahsa GBT sorgulaması yapıldığı bildirildi. Yapılan bu sorgulama sırasında Osmaneli’de alınan duyumları değerlendiren ve özel oluşturulan 14 kişilik narkotik ekibin bizzat kontrollere gittiği Osmaneli’de bir miktar Bonzai ve Uyuşturucu madde ele geçirilip, 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, Emniyet’teki sorgularının ardından şahıslar Adliye’ye sevkedildiler.

Editör: TE Bilişim