İl Özel İdaresi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında ortak hizmet protokolü yapılacak. Gençlik Hizmetlerine, 50 Bin Liralık bütçe yardımı yapılacak.

İl Genel Meclisi Kasım ayı ikinci birleşim toplantısı dün gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen birleşimde 2 gündem maddesi görüşüldü.

İl Özel İdaresi’ne araç alımı

Meclis ilk gündem maddesinde İl Özel İdaresi’ne servis ve öncülük hizmetlerinde kullanılmak üzere servis minibüsü ve 2 kamyonet alınması talebini görüştü. Konu ile ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Özel İdaresi’nin servis aracına ihtiyacı olduğunu belirtti. Meclisin onay vermesi dahilinde 200 Bin TL’lik ödenek ayrılacağını ifade eden Nalbant, "200 Bin liralık ödenek kendimize ayırmıştık. Bu ödeneği araç alımı için planlıyorduk. Servise ihtiyacımız var. Personel sayımız ve hizmetlerimiz son aylarda arttı. Servis araçlarımız yetersiz kalmaya başladı. Şoförlerimiz yeterince var ama teknik personelimize değişen mevzuat sonrasında araçlarımızı kullandırabiliyoruz. 2 tane Kango tipi 1 tane en az 12 kişilik minibüs alma talebimiz var. Meclisimiz de buna onay verirsen 200 Bin liralık ödenek ile bu araçları almak istiyoruz" dedi.

Protokol yapılacak

Meclis ikinci gündeminde Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından meclise sunulan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ortak hizmet protokolü kapsamında 50 Bin Liralık bütçe yardımını görüştü.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü talebi üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ortak hizmet protokolü kapsamında 50 Bin Liralık bütçe yardımı kabul edildi. 

Merkez Kapalı Yüzme Havuzunda bulunan Fitness Salonunun malzeme temininde kullanılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne 50 Bin Liralık bütçe yardımı yapılacak. İl Özel İdaresi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında ortak hizmet protokolü yapılarak bütçe yardımı gerçekleştirilecek.  

Editör: TE Bilişim