Cafer Elmas

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz Aralık ayında TOBB Akreditasyon Sistemi Denetimi’ni başarıyla geçmiş ve 5 yıldızlı oda unvanını almıştı. Bilecik TSO Yönetim Kurulu bugün Ankara’da düzenlenen ödül törenine katıldı ve akreditasyon beratını aldı. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, beratını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Törende akredite olan 33 oda daha beratlarını alırken, Bilecik TSO ise 5 yıldızlı akreditasyonunu yenileyerek Bilecik’in gururu oldu.

Bu başarıyla birlikte, sadece üst düzey hizmet veren odaların layık görüldüğü “5 yıldızlı oda” sıfatını alan Bilecik TSO, büyük bir başarıya imza atmış oldu ve Türkiye’de bulanan 365 oda/borsa arasında 5 yıldızlı hizmet belgesine sahip 191 oda/borsa arasında girmeyi başardı.

Ankara’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği binasındaki törene Bilecik TSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Yönetim Kurulu üyesi Ercan Düzgün, Oda Genel Sekreteri Yalçın Yıldız, Muhasebe Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu Ü. Aysev Güçlü ve Oda Muhaberat Memuru D. Gürkan Akyol katıldı.

Elde edilen başarıyla ilgili gazetemize açıklama yapan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik’in hak ettiği yerlere gelmesi için oda olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Uzun; “Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen denetim neticesinde Odamızın 2012 yılından bu yana yer aldığı Akreditasyon Sisteminin gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiği ve üyelerine sunmuş olduğu hizmet kalitesini en üst seviyede sürdürdüğünü tekrar tescil ettirmiş olduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren Odamızın sunmuş olduğu hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmak ve hizmet standardımızı gün geçtikçe daha da ileriye götürmek için gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmamızın karşılığını da Türkiye’de bulanan 365 oda ve borsa arasında 5 yıldızlı hizmet belgesine sahip 191 oda ve borsa arasında yerimizi alarak göstermiş oluyoruz. Yenilemiş olduğumuz belgenin üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, Akredite Oda olmanın gereklerini hiç aksatmadan yerine getiren ve belgenin yenilenmesi konusunda son derece gayret gösteren Oda personelimize ve hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim