Bugün 1 Ekim 2015…

1 Ekim 1966 yılında Bilecik'te yayın hayatına başlayan Yarın Gazetesi, okuyucularından ve Bilecik kamuoyundan aldığı güçle aralıksız şekilde sürdürdüğü yayın hayatında 18.166. sayısıyla bugün 49 yaşında.

Yarım asra yakın bir zaman diliminde zor şartlardan geçip, her türlü güçlükle mücadele ederek bugünlere adım atan gazetemiz tüm kararlılığı, tarafsızlığı, her zaman meslektaşları karşısındaki haber atlatma gücü, gerçekleri günışığına çıkartmadaki azmi ile dün ve bugün olduğu gibi yarın da yayın hayatını sürdürmeye devam edecektir.

49 yıllık yayın serüvenini durmadan, bıkmadan ve usanmadan devam ettiren gazetemiz, bu gücü bizlere veren, her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen, Bilecik kamuoyuyla her zaman birlikte, el ele çizdiği yolda ilerlemeyi sürdürürken, Bilecik'te ilk akla gelen gazete olmanın farkındalığının bize hissettirilmesinin gücüyle yoluna devam ediyor.

Yarın Gazetesi, kurulduğundan bu yana yayın hayatını belli ilkeler çerçevesinde sürdürmüş, kurumlarla ilişkilerinde çıkar ilişkisi izlenimi yaratacak davranışlardan kaçınmaya özen göstermiştir. Bu çizgimiz bundan böyle de devam edecektir.

Yarın Gazetesi’ne sataşanları ve gazetemiz üzerinden çıkar sağlamaya çalışanları kendi kısır döngüleri içersinde mahkum edip Bilecik kamuoyu adına bundan sonrada hem gazete olarak, hem de tıklanma oranlarını abartıp kamuoyunu aldatıcı şekilde davranmadan asil bir duruş sergileyerek www.yarin11.com internet sitesiyle de Bilecik halkına ayrıcalıklı ve kaliteli haber ulaştırmaya Allah nasip ettiği sürece devam edecektir.

Daima Bilecik'in gözü, kulağı ve sesi olan, mütevazılığı asla elden bırakmayan Gazetemizin 49. kuruluş yıldönümünde, ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkese; kurucularından, yazı işleri müdürlerine, muhabirlerimizden, matbaa görevlilerimize, abonelerimize, dağıtıcılarımıza, okuyucularımıza ve tüm Bilecik halkına sonsuz teşekkür ederiz.

 

Editör: TE Bilişim