Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından Cumalı Köy-Beyce Köy yol ayrımında kablo hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 2 şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ihbar ile Cumalı-Beyce köyleri yol ayrımında Türk Telekom firmasına ait telefon direğinin yarısının kırık olduğu, telefon kablolarının kesilmiş olduğu, bahse konu olay yerinden 16 plakalı aracın Osmaneli ilçesi istikametine doğru seyrettiği, aracın hırsızlık olayında kullanılmış olabileceği öğrenildi.

Araç Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aynı gün içerisinde Osmaneli ilçesi sınırları içerisinde durduruldu. Araç içerisinde bulunan E.Ş. ve İ.K. isimli şahısların yapılan kontrol ve sorgulamalarında E.Ş. isimli şahsın ehliyetsiz ve alkollü olarak araç kullandığı tespit edildikten sonra şahsa 3 bin 71 TL cezai işlem uygulanarak söz konusu E.Ş. ve İ.K. isimli şahıslar Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Kablo hırsızlığı meydana geldiği değerlendirilen bölgede Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan uygulamada yaklaşık 350 metre telefon kablosunun kesilmiş olduğu tespit edildi. Söz konusu kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yakalanan şüpheli E.Ş. ve İ.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim