CHP eski Belediye Başkanı Av. Akın Olcay iddialı konuşarak 31 Mart sabahı Bilecik Belediye Başkanlığını CHP’nin adayı Doktor Sungur Turan’ın kazanacağını söyledi.

Bürosunda Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile ziyarette bulunan CHP Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan’a Av. Akın Olcay’dan tam destek geldi.

Eski Belediye Başkanı Av. Akın Olcay önümüzdeki ay yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Örnek davranış göstererek aday gösterilmemesine rağmen CHP’nin Belediye Başkan adayı olan Dr. Sungur Turan’a destek olan ve her zaman yanında yeralacağını açıklayan Av. Akın Olcay seçimlere ilişkin iddialı konuştu.


Bilecik’in yanısıra tüm ülkede CHP Belediyeciliğinin örnek hizmetleri olduğunu geçtiğimiz dönemlerde Bilecik’te CHP’li başkanların yaptığı yatırımlar ve hizmetlerin ilkleri taşıdığının altını çizen Av. Akın Olcay, Bilecik Belediye Başkanlığı’nda en iddialı partinin CHP olduğunu ve 31 Mart sabahı seçimlerde hocanın ipi çok rahat göğüsleyeceğini söyledi.

Hazırladıkları iddialı Belediye Meclis üyeleri ile hizmet anlamında en önemli projelerin altına CHP’li Belediye ile Hocanın imza atacağını ifade eden Akın Olcay, Belediye’de herkese eşit davranılacağını vurguladı.

AKP’nin suyunun ısındığını, AKP’nin artık yolsuzluklarla mücadele eden parti değil yolsuzluklara bulaşan parti olarak anımsanacağını belirten Akın Olcay, hükümete en güzel cevabı yerel seçimlerde vatandaşın vereceğini ve AKP’yi sandığa gömeceğini iddia etti.

CHP’li herkesin yanı sıra tüm Bilecik halkına hizmet aşkı ile yola çıktıklarını belirten CHP Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan, hazırladıkları iddialı  projeler ve çalışkan Meclis üyeleri arkadaşları ile Bilecik’i hakkettiği yere taşıyıp hizmet edeceklerini belirtti.

Turan, “Akın bey bize göre parti kültürü çok geniş olan bir abimiz. Her zaman kendisinden yardımlarını bekleyeceğiz zaten beraber yürüyeceğiz. Bu partinin yolu bireysel, kişisel bir olay değil. Türkiye’nin ve Bilecik’in hali ortada artık birşeylere dur demek, demokrasiyi ve özgürlüğü yaşamak ve gerçek hizmeti almak için CHP çatısı altında seçimlerde birlik beraberlik içinde galip gelmek adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim