CHP Belediye başkan adayı Dr. Sungur Turan Bilecikli hemşerilerinin 30 yıl canlarını kendisine teslim ettiğini, şimdi de hizmet için Bilecik Belediyesini teslim etmelerini istedi. 30 yıldır Bilecik’te hizmet ettiğini ve kendisini herkesten fazla Bilecikli gördüğünü ifade eden Turan, bu güzel ile hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacaklarını söyledi. Dr. Sungur Turan, deneyimli ekipleri ve Bilecik’in ufkunu açacak projeler ile yola çıktıklarının altını çizdi.

Turan, hazırladıkları ve vaat ettikleri projelerin incelenmesi durumunda her birinin gerçekçi ve belediye bütçesine dokunmadan hayata geçirilecek projeler olduğunun anlaşılacağını söyledi.

Bilecik’i halkla beraber yöneteceklerini, vatandaşların her türlü sorunları ile bizzat kendisinsin ilgileneceğini ifade eden Turan, 30 yıl hastanede muayene kapısının açık olduğu gibi Belediye başkanlık kapısının da vatandaşa her zaman açık olacağını söyledi.

Dr. Sungur Turan, Bilecik’i Eskişehir gibi tam bir üniversite şehri yapacaklarını, ücretsiz internet hizmetinin yanında üniversite öğrencilerine yönelik hazırladıkları projeler ile onlara çok daha keyifle yaşadıkları, sosyal aktivitelerin olduğu bir il vaat ettiklerini ifade etti.

Yapacakları tıp merkezi ile ilin en önemli sorunu olan sağlık alanında dev bir adım atacaklarını belirten Turan, ilimizin çeşitli bölgelerine yapacakları tıp merkezlerinde fark ücreti almadan tüm vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunacaklarını vurguladı.

Turan, Bilecik gençlerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de  ilgi odağı olacak kafeteryalar, kitapçılar, müzik marketler, restoranlar, ticari yaşam alanları, çocuk oyun parkları, yürüyüş yollar, amfi tiyatrolar, spor salonları, kapalı yüzme havuzu ve mağazaların bulunduğu bir yaşam merkezini en kısa sürede hayata geçireceklerini ayrıca tüm öğrencilere BİLKART vereceklerini söyledi. Sungur Turan, “festivaller desteklenecek, ücretsiz, başarılı ve yardıma muhtaç öğrencilere barınma ve burs imkanı sağlanacak. Bilecik gençliğinin ve üniversitelilerin önerilerinin dinlenecek. Yönetimde dayatma olmayacak, empati olacak. Bilecik’in güzel insanları, gençler, üniversiteli arkadaşlarım, sizlerin istekleri, önerileriniz, ihtiyaçlarınız bizleri yönlendirecek” diyerek gençliğe verdiği önemi vurguladı. 

Editör: TE Bilişim