Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, dün yapılan yerel seçimlerde rakiplerine fark atarak bir kez daha ipi göğüsledi ve 3 sefer üst üste Belediye Başkanı seçilip Bilecik merkezinde bir rekora imza attı.

3. dönem Belediye Başkanlığını kazanan Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi’nden gençlerle Atatürk  Bulvarı’nda ki AKP seçim bürosuna kadar yürüdü burada kendisini bekleyen partililer ile kucaklaşan Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile sıkı sıkı sarılırken, “benim başarımdaki sırrım gece gündüz demeden yanımda olan ve kahrımı çeken eşim Fatma hanımdır” dedi.

Burada atılan havai fişeklerin ardından sloganlar eşliğinde kalabalık bir toplulukla Cumhuriyet meydanına yürüyerek burada coşkulu partililerine seslenen Başkan Selim Yağcı, marka şehir parolası ile yola çıktıklarını ve mutlu sona ulaştıklarını söyledi.


Başkan Yağcı, burada yaptığı konuşmasında, “Allaha çok şükürler olsunki bu şehirde üst üste 3 defa Belediye Başkanlığı yapma görevini bize tebliğ ettiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Hep söyledik istikrar sürsün Bilecik büyüsün işte verdiğiniz bu kararla marka şehir Bilecik’i oluşturmaktasınız.


Bilecik’te Bilecik’e yakışır bir seçim atmosferi geçirdik. Demokrasinin gelişimi noktasında, şehrimize hizmet etme noktasında bu demokratik yarışta bulunan diğer partilerimizin tüm adaylarını da canı gönülden kutluyorum. Biz birlikte Bilecikiz sevgimizle, hoşgörümüzle, birliğimizle, beraberliğimizle, kardeşliğimizle Bilecik’i büyüteceğiz. 

   

Her zaman şunu söyledik; inananlar, inancı yüksek olanlar her zaman başaracaktır diye. Her konuşmamızda şunu söyledik. Kimin yüreğinde Bilecik sevgisi, Bilecik’e hizmet aşkı daha fazlaysa Allah ona nasip etsin dedik. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Sizin gibi kardeşlerimiz, dostlarımız, yol arkadaşlarımız, hemşehrilerimiz olduğu için son derece büyük mutluluk duyuyoruz varolun sağolun. Bu çetin yolculukta bizlerle duasıyla, desteğiyle, yağmurlu, çamurlu hava demeden, güneşin altında gece gündüz demeden birlikte çalışan tüm gönül dostlarıma, ak gönüllü kardeşlerime, siz hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Demokratik sistemde bir şey daha gösterdi ki hiçbirşey bundan sonra parayla olmayacak. Herşeyin bir hedefi vardır, kesiştiği nokta vardır o da Hak’kın istediği noktadır. Biz o gönüllülerdeniz” dedi.


Kalabalığın ‘vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin’ sloganları üzerine Başkan Yağcı, “Pensilvanya sözde söylesen hep kulaklarını tıkamış durumdadır’ dedi.

Yine coşkulu kalabalığın ilimizde internet sitesi olan “haber11” sitesine yönelik ‘Vur vur inlesin haber11 dinlesin’ sloganlarına Başkan Selim Yağcı, “bu güzide topluluğun o tür siteler muhatabı olamaz. Bizim yolumuz sevgi yolu, hoşgörü yolu, birlik ve beraberlik yoludur. Hep birlikte daha güzele ve daha iyiye gitmek temennisiyle’ dedi.


        Buradaki konuşmaların ardından coşkulu kalabalıkla şehir turu atan Başkan Selim Yağcı, Atatürk Bulvarı Kayı Plaza’da bulunan seçim bürosunda partililerine konuşma yaparak teşekkür etti.




Editör: TE Bilişim