MECLİSİN ÖZLENEN İSMİ GERİ DÖNDÜ

Bilecik Belediyesi Başkanvekili ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nihat Can, geçirdiği rahatsızlığın ardından Kasım ayı meclis toplantısındaki yerini aldı. Başkan Yağcı ve meclis üyeleri de Can’a tekrar geçmiş olsun dileklerini iletti.

2018 TASLAK BÜTÇESİ 82 MİLYON TL

Mecliste ilk olarak, performans programı ve bütçe  görüşmeleri gündeme geldi. 2018 yılı performans programı, Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmek üzere havale edildi. Bilecik Belediyesi’nin 82 milyon TL olarak hazırlanan 2018 yılı bütçe taslağı ise nihai kararının verilmesi için  bütçe komisyon çalışmalarının ardından Aralık ayı meclis toplantısında oylamaya sunulacak.

Gündemin diğer maddeleri olan;2 018 yılında uygulanacak ücret ve tarifelerin tespiti hususunun görüşülmesi, 2018 yılında uygulanacak kira bedellerinin tespit edilmesi hususunun görüşülmesi komisyonlara havale edilirken, imar konuları ise karar bağlandı.

MUHALEFET YOKTU

Vatandaşların oyları ile seçilen muhalefet  meclis üyelerinin ayda bir sefer yapılan meclis toplantısına katılmadıkları dikkalerden kaçmazken, muhalefet eksikliği bir kez daha göze çarptı.

BİLECİKSPOR BELEDİYE  MECLİS ÜYELERİNİ UNUTMADI

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve birkaç Bilecikspor taraftarı Kasım Ayı Belediye Meclisi’nin sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı ve meclis üyelerine atkı hediye etti.

Editör: TE Bilişim